CHP Eyüp Geçlik Örgütünden çocuk susar sen susma etkinliği

Example HTML page

CHP Eyüp İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı Çocuk ve Kadın istismarlarına karşı durarak duyarlılık oluşturmak için 18.02.218 Pazar günü saat 14.30 – 17.00 arasın Eyüp meydanın da Çocuk susar sen susma eylemi gerçekleştirdi.
Toplumun herkesiminden oldukça yoğun ilgi gören eylem zincirin halkaları genişleyerek 17.00 da basın açıklaması ile sona erdi.

Basın açıklamasını CHP Eyüp İlçesi Gençlik Kolu Başkanı Direnç Çeliker yaptı.
Direnç Çeliker yapmış olduğu açıklamada eylemimiz çocuk ve kadın istismarları son bulana dek artarak Eyüp İlçemizin diğer noktaların da da devam edecek,toplumsal duyarlılık göstererek katkı sunan halkımıza teşekkür ederim dedi.

Direnç Çeliker Konuşmasının devamın da;

Son zamanlar da sürekli hale gelen sanki olağan bir durummuş gibi seyir eden taciz,tecavüz gibi gelenek,göreneklerimiz ve ahlaki değerlerimizle kesinlikle uyuşmayan insanlık dışı vahşi gelişmeler,toplumumuz da ki sağ duyu sahibi herkes gibi bizleri de derinden yaralamıştır.
Bu gibi hadiseler toplum vicdanını yaralayan ciddi hadiseler olduğu için kesinlikle siyaset malzemesi olarak kullanılmasını doğru bulmuyoruz.

Siyasi görüşü ne olur ise olsun.

Siyasi partisi hangisi parti olursa olsun,bu konu da toplumsal vicdan sahibi olan herkesle yan yana duruş sergileyebilir ve açıkça destekleriz.
Sokaklarını,caddelerini,mahallelerini hiç bir ayrım gözetmeden birlikte dolaştığımız insanların bu samimiyetini bozacak toplumsal deformasyona asla müsaade etmeyeceğiz.
Kamu vicdanını derinden yaralayan her türlü taciz,tecavüz,tehdit in,kadın,erkek ve çocuklarımıza karşı yapılan insanlık dışı saldırıların karşısın da durduğumuzu beyan eder, yaşanan bu olumsuzlukların son olmasını diler, kamuoyuna saygı ile dururuz.

Katılımınız ve duyarlılığınız için herkese teşekkür ederim diyerek sözlerini bitirdi.
Haber Etkin /Ramazan Yiğit

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir