Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen ve EDV’den İbrahim Oktugan’ın sevenlerine ve ailesine baş sağlığı mesajı

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen Öğrencisi tarafından vurularak öldürülen Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın öğrencisi tarafından vurularak öldürülmesinin ardından sosyal medya X hesabından Oktuan’ın sevenlerinin ve ailesinin acısını paylaşarak başsağlığı mesajı yayımladı.

Özmen yayınladığı mesajı şöyle

Eyüpsultan’da bir öğretmenimizin, İbrahim Oktugan’ın uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Değerli öğretmenimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve tüm öğrencilerine baş sağlığı ve sabır diliyorum.

EYÜPSULTAN DOSTLARI VAKFIDA BİR MESAJ YAYINLADI

EYÜPSULTAN’IN İLERİ GELENLERİNDEN OKTUGAN’IN AİLESİ VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Ferzan Özer: İbrahim hocamızı kaybettik.. Allah rahmet etsin , cennetine kabul etsin , Üzüntümüz büyük ve sonsuzdur…

Ahmed Muammer Torun Zengani: EFAT VE BAŞSAĞILIĞI : EBEDİ EYÜPSULTANLI OLAN OKUL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM OKTUGAN, HAİN SALDIRI SONUCUNDA KALDIRILDIĞI HASTAHANEDE SAATLERCE SÜREN AMELİYATLAR, HOCAMIZI-ARKADAŞIMIZI HAYATA GERİ DÖNDÜREMEDİ. TÜM EBEDİ EYÜPLÜLERE AİLESİNE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM, ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI PEYGAMBERİMİZE KOMŞU OLSUN. OLAYIN ÖZETİ:

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi, Esra Inci Filizkıran: Eyüpsultan’ da ömrünü eğitime adamış! bir #öğretmen görevi başında öl dü rül dü! Yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından! 5 el ateş edilerek! “ÖĞRETMEN GÖREVİ BAŞINDA” ÖLDÜRÜLDÜ!” Saygıdeğer öğretmenimiz Sn. #ibrahimoktugan Allah’tan rahmet ailesine sabır dilerim.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir