Ali Haydar İşkar Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar CHP Eyüpsultan Belediye Başkanlığı aday adaylığını düzenlediği toplantı ile ilçe merkezinde açıkladı.

Ali Haydar İşkar’ın açıklamasına CHP İstanbul İkinci Bölge Milletvekili Adayı Av. Özgür Nemutlu, Belediye Başkanı Aday Adayları Ferzan Özer, Emel Bilenoğlu, Mustafa Tüysüz, Yeşim Tektaşlı, Veli Güngör, Ali Turan, Dursun Bulut,

İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Polat, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Zülfü Çakar, Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Sema Balcı, Binali Özgül CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolu Başkanı Adile Sal ve Yöneticileri, CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Tolga Ustabaş ve Yöneticileri, Mahalle Muhtarları ve STK temsilcilerinin içinde bulunduğu yoğun bir kalabalık katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Doğan Sarıtaş, kıymetli yol arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin bildiği gibi yoğun bir süreç yaşıyoruz. Aday adayı talepleri oldukça yoğun bu da iyiye işaret çünkü Eyüpsultanda iktidar olacağız. İki dönemdir meclis üyemiz olan Ali Haydar İşkar’ı yakından hepimiz tanıyoruz, çalışmalarını biliyoruz hepsi çok kıymetli, faydalı ve değerli örgütte de tanınan bir arkadaşımız çıkmış olduğu bu yeni yolda da kendisine başarılar diliyorum hayırlı olsun ifadelerinde bulundu.

Adaylık açıklamasını Gerçekleştiren İşkar şu ifadelere yer verdi:

Çok teşekkür ederim başkanım birlikte hep beraber çok daha güzel işler yapacağız önce mücadele edip 25 yıldır görevde bulunan akıldışı AKP yönetimine son vereceğiz ve CHP’mizin bayrağını Eyüpsultan’ın her noktasında dalgalandıracağız.

‘’İNANIYORUM Kİ BİZ KAZANACAĞIZ BU İNANÇ VE KARARLILIKLA YOLA ÇIKTIM’’

Değerli Yol arkadaşlarım; AKP zulmünü sonlandırmadan toplum nefes alamayacak, toplumun nefesini tıkadı bunlar.

Göktürk’de Kemerburgaz’da yeni Mahalle olan Köylerimizde nerede bir yeşil alan görseler Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı marifeti ile imara açıp parsel, parsel satılar.

Eyüpsultan Tarihinin en çok taşınmaz satışı yaparak yandaşa rant sağlayan yönetim ünvanına kavuştu AKP Eyüpsultan Belediye yönetimi. Yetmedi Tarihi Rami Kışlasını arsa karşılığı sattılar şimdi o arsaları da satıyorlar. Gece uyurken bile rant rüyası görüyor bunlar.

Bu gün burada Cumhuriyetimizin 100. Yılında hep birlikte mücadele ederek AKP Rant düzenine Eyüpsultan’da ve her yerde son vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bunu hep birlikte başaracağız ve iktidar olacağız.

Bu iddiaları gerçekleştirmek için yola çıkıyorum ve Eyüpsultan Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Sizleri de birlikte mücadeleye çağırıyorum.

İki dönemdir Yerel yönetimlerde edindiğim tecrübelerimle Eyüpsultanda Adaletli, liyakatli, şeffaf, hesap verebilir bir yönetim anlayışını hakim kılacağım.

AKP Yönetiminin korkulu rüyası olan Kent meclislerinin oluşumunu derhal sağlayacağım öncülük edeceğim.

Ekrem İmamoğlu Başkanımız İBB Başkanına seçildikten sonra Eyüpsultana gelen yatırımları artırarak devam ettireceğiz. Bunları sizlerle beraber hep birlikte yapacağız.

Sosyal Belediyecilik anlayışımız hep ön planda olacak. Kimsesizlerin yanında olacağız.

Bu gün onurlandırarak yanımda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Diğer aday, adaylarımıza da çıkmış oldukları yolda başarılar dilerim. İyi ki varsınız saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Hep birlikte çalışacağız ve başaracağız dedi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir