Mustafa Tüysüz CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday, adaylığını açıkladı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyesi Mustafa Tüysüz CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday, adaylığını açıkladı.

Sabah kahvaltıda yerel medya ile buluşan Tüysüz, Eyüpsultan Camide dua ettikten sonra kalabalık bir kitle il CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığına Eyüpsultan esnafını selamlayarak geldi. Saat 13.30 da adaylık dosyasını ilçe sekreteri Esra İnci Filizkıran ve Başkan Doğan Sarıtaş’a teslim etti.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adayı Mustafa Tüysüz’ün açıklama toplantısına Belediye Başkanı aday adayları Emel Bilenoğlu, Ali Haydar İşkar, Ali Turan, Veli Güngör ve Ferzan Özer’de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Doğan Sarıtaş Şu ifadelere yer verdi; Bu gün yoğun bir şekilde aday adayı arkadaşlarımızla buluşmalarımız devam ediyor. Mustafa Başkan ile aramız eski 2009 yerel seçimlerinde ben Gençlik Kolu Başkanı idim seçim çalışma sürecini beraber götürmüştük o dönemde. Yine 2024 Yerel seçimlerinde inancımız tam umudumuz yüksek, seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Çok kıymetli aday adayı arkadaşlarımız var. Eyüpsultan da CHP’nin bayrağını dalgalandıracağız hep birlikte mücadele ederek. Belediye Başkanı Aday adaylığı için çıktığı yolda Mustafa Tüysüz’e de başarılar diliyorum hayırlı uğurlu olsun dedi.

Aday adaylık açıklamasını gerçekleştiren Mustafa Tüysüz yapmış olduğu konuşmasında; Eyüpsultan da seçim kazanmak kolay değil ama doğru strateji kurarak hep birlikte CHP2nin bayrağını dalgalandırmakta zor değil. Bu yola çıkarken büyük bir inançla çıktım.

‘’ZORU BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’’

Sayın başkanıma çok teşekkür ediyorum. 2009’da bu serüvene başladık, yarım kaldığımız  bu yolu tamamlamak için yürüyeceğiz ve 2024 yerel seçimlerinde CHP’mizin bayrağını hep birlikte Eyüpsultanda dalgalandıracağız.

Değerli misafirlerimiz, kıymetli yol arkadaşlarımız ve Eyüpsultan’ı kazanmak için yola çıkmış aday adayı arkadaşlarım, hepinizi kalbi duygularımla selamlıyorum hoş geldiniz onur verdiniz.  

Cumhuriyetimizin 100. Yılında CHP’mizin bayrağını Eyüpsultan Belediyesinde dalgalandırmak için mücadele ediyoruz. Tüm aday adayı arkadaşlarıma çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum.

Değerli yol arkadaşlarım bu gün burada geleceğimize şekil vermek için önemli bir adım atmak üzere toplanmış bulunmaktayız.

Belediye seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde sizlerin de desteğiyle ve güveniyle aday adayı olmaya karar verdim.

‘’ŞEFFAF, ADALETLİ VE KATILIMCI BİR BELEDİYECİLİK’’

Şehrimizin potansiyeli ve güzellikleri hepimizin malumu. Ancak bu güne kadar 25 yıldır yöneten anlayış arkasında çok büyük enkaz bırakarak ve Eyüpsultan’ın değerlerini satarak yol almıştır. Satma ve borçlanma ile ranta dayalı bir düzen oluşturulmuştur.

Önümüzdeki dönemde daha yaşanabilinir ve sürdürülebilen daha dayanıklı, dirençli bir şehir düzenini hayata geçirmek için buradayım. Yarının yönetiminde şeffaflığı, adaleti katılımcılığı esas alarak sizlerin muazzam aklı ve vicdanıyla bir araya gelerek daha iyi bir geleceği birlikte inşa edeceğiz.

Vatandaşlarımızın seslerine kulak verecek, ihtiyaçlarına hızla çözüm üretecek şeffaf bir yönetim anlayışı ile Eyüpsultan’ı yöneteceğiz.

Eğitimden, sağlığa ve Altyapıdan, çevreye her alan daha iyi çalışma yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Değerli arkadaşlar bu şehir hepimizin sizlerin desteği ve önerileri ile yanımızda olmanızdan büyük onur duyacağımı belirtmek isterim.

Daha yaşanabilir bir şehir için birlikte yola çıkıyoruz.

Destek ve güç birliği ile bu hedeflere ulaşacağımıza inancım tam. Sizleri dinlemek ihtiyaçlarınıza cevap vermek için buradayım. Hep birlikte daha aydın, umut dolu yarınlar için yola çıkıyoruz. Benimle yol yürümeye varmışınız dedi.

Tüysüz konuşmasına şu ifadelerle devam etti;

Değerli dostlar, tarlada ter dökmeyenin hasatta yüzü olmaz.

‘’KATILIMCILIK ANA İLKEMİZ OLACAK’’

Eyüpsultan İlçemiz tarihi ve kültürüyle zengin köklü bir ilçemizdir. Ancak ben buradaki potansiyelin geleceğe taşımanın sorumluluğunu hissediyorum.

Öncelikle Eyüpsultan İlçemizin tarihine yakışır bir şekilde korunmasını ve geliştirilmesini sağlayarak kültür ve turizm politikası oluşturacağım. Herkesin huzur içinde yaşadığı bir Eyüpsultan için çalışacağım. Katılımcılığı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğim. 

STK’larımızla işbirliği içinde herkesin sesini duyurabileceği yönetim oluşturacağım.

Ortak akılla Eyüpsultanı daha güçlü kılacağız.

Eyüpsultan Kent Meclisini mutlaka oluşturacağız.

Muhtarlarımız bu sürecin içerisinde olacak gerekli donanımı sağlayacağız.

Spor desteğimizi hiç aksatmadan sürdüreceğiz.

En önemli sorunumuz İmar sorununu ranta dayalı değil yerinde kentsel dönüşüm anlayışı ile çözeceğiz.

Ulaşımın çözümünü İBB ile ortak projeler geliştirerek çözeceğiz.

Otopark sorunlarını tarihin çöplüğüne göndereceğiz.

Kültür alanında festivallere önem vereceğiz şehrimizi canlı yaşanabilinir kılacağız.

Haliç’in önemini ve konumunu toplum yararına kullanacağız.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmayacağız.

Tüm bunları ve yeni projelerimizi birlikte gerçekleştireceğiz ben sizlere güveniyorum ve CHP Eyüpsultan Belediye Başkanlığı Aday, Adaylığımı açıklıyorum dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir