Finans Yöneticisi Turgay Ünsal CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi aday, Adayı başvurusunu yaptı.

Example HTML page

Finans Yöneticisi Turgay Ünsal CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi aday, Adayı başvurusunu yaptı.

Eyüpsultan İlçe Başkanlığında düzenlediği toplantı ile açıklamasını gerçekleştiren Turgay Ünsal Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Turan Sayar ve Yönetici Arkadaşlarının yanı sıra 82 Köy derneğinin Başkanları ve yöneticileri de katıldı. Ünsal aday adaylık başvuru dosyasını CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’a teslim etti.

Başkan doğan Sarıtaş yapmış olduğu konuşmasında; CHP olarak her zamanki gibi iddialıyız ve kararlıyız. 31 Mart 2024 seçimlerinde Partimiz CHP’sinin bayrağını mutlaka dalgalandıracağız Bu gün yine aday adaylarımızla beraberiz ben şimdiden çıktığınız bu güzel yolda size ve diğer aday adayı arkadaşlarımıza başarılar dilerim, hayırlı uğurlu olsun ifadesinde bulundu.

‘’ADEF BAŞKANI TURAN SAYAR TURGAY ÜNSAL KARDEŞİMİZİ CHP’MİZE EMANET EDİYORUZ’’

ADEF Başkanı Turan Sayar yapmış olduğu konuşmasında; Kıymetli İlçe Başkanım, değerli İlçe Başkan Yardımcılarımız, Önümüzdeki süreçte Partimizin Eyüpsultanı almasını ve Amasyalı bir kardeşimizi belediye meclis üyesi olarak görmek istiyoruz. İnşallah hayırlı olur partimiz CHP hep birlikte iktidara taşır ve bu kötü yönetim biçimine son veririz. Ben Federasyon Başkanıyım ama siyeseti artık dürüst insanlar yapması lazım diye düşünüyorum. Turgay Ünsal arkadaşımız da bu konuda yola çıkma kararı vermiş bizimde kendisine güvenimiz tamdır. Turgay Ünsal arkadaşımızı önce İlçe Başkanımıza sonrada Sayın Genel Başkanımıza emanet ediyoruz dedi.

ÜNSAL ‘’ATATÜRKÜN EMANETİNİ CHP’MİZİ EYÜPSULTANDA İKTİDAR YAPACAĞIZ’’

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Aday, Adayı olan Turgay Ünsal’da konuşmasında Saygıdeğer ilçe başkanım çok Kıymetli İlçe Başkan yardımcılarımız Ali Bülbül ve Arzu Öğ hanımefendi, Saygıdeğer  Amasya Dernekler Federasyonu Başkanım, derneklerimizin başkanları ve yöneticileri, kıymetli ailem canlarım dostlarım hepiniz hoş geldiniz.

Uzun zamandır gururla üyesi bulunduğum partimiz CHP’nin 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Meclisi Aday, Adaylığı başvurusunu yapmak üzere burada bulunmaktayım beni yalnız bırakmayarak onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Kıymetli İlçe Başkanımızla görüşmemizde tek hedefim var Eyüpsultan kazanmak demişti. Bizde o hedefe başarılı bir şekilde ulaşması için birlikte mücadele edeceğiz ve bu yolda gece gündüz, kar yağmur ve fırtına demeden çalışacağız CHP’mizin bayrağını dalgalandıracağız dedi.

TURGAY ÜNSAL KİMDİR?

Turgay Ünsal Amasya Merkez İlçe Şeyhsadi köyünde doğdu.

İlk ve orta okulu Aydınca Nahiyesinde, Lise eğitimini Amasya’da yatılı olarak okuyan Ünsal 1987 yılında geldi bir taraftan çalışırken diğer taraftan dershaneye giderek üniversite sınavlarına hazırlandı. Üniversite sınavını iyi bir puanla kazanmasına rağmen her hangi bir üniversiteye yerleşemedi ve bilgisayarlı muhasebe kursuna başlayıp iyi derece ile bitirdi.

Turgay Ünsal 1989 yılında bir Mali müşavirlik ofisinde işe başlayarak çalışma hayatına başladı.

1991- 1992 Yılları arasında askerlik görevini tamamladı.

Bıçakçılar Tıbbi cihaz sanayi ve Ticaret Aş’de muhasebe sorumlusu olarak işe başlayan Turgay Ünsal bir çok birimde yöneticilik yaptı. El değiştiren Firma Koç Holding Gurubuna geçti ve burada Finans yöneticiliği görevinde bulundu.  30 yıl hizmet ettikten sonra 8 yıl bekleyip 1922 yılında emekli oldu.

2015 yılında siyasi hayatına CHP’ye üye olarak başlayan Turgay Ünsal Partisini yerel ve genel seçimlerde iktidar olması için saha çalışmalarında bulundu.

Bunun yanı sıra Ünsal STK’larda da aktif görev alarak yöneticilik yaptı. Seyhhadi Köyü Sosyal yardımlaşma derneğinin 13 sene yöneticiliğini 6 yıl Başkan Yardımcılığını ve son 10 yıldır da Başkanlığını yapmakta. Yine 82 Köy Derneğinin bağlı bulunduğu Merkezi Eyüpsultan’da olan ‘’Amasya Dernekler Federasyonu’’ (ADEF)’in Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekte.

Eyüpsultan İlçesinin en büyük Mahallelerinden biri olan Yeşilpınar Mahallesinde ikamet eden ve 1992 Yılının Kasım Ayında Sevin Hanımla evlilik yapan Turgay Ünsal 2 çocuk babasıdır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir