AKP’de kriz! Yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe

Example HTML page

AKP’de kriz! İstanbul İl Başkanı Şenocak’tan adaylık açıklaması

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, çarşamba günü yapılacak olan AKP İstanbul 7. Olağan Kongresi’nde yeniden aday olmayacağını açıkladı.

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Twitter’dan yaptığı açıklamada, AKP İstanbul İl Başkanlığı görevini başka bir dava arkadaşına devredeceğini bildirdi.

Bayram Şenocak’ın yerine kim geçecek?

İstanbul’da Bayram Şenocak’ın yerine AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe olduğu öne sürüldü.

AK’li 7 ilçe belediye başkanının diğer ilçe belediye başkanlarını da temsilen Erdoğan ile görüştüğü Bayram Şenocak’ın performansının İstanbul için yeterli olmadığını söyledikleri belirtildi.

Erdoğan da bunun üzerine AKP İstanbul il başkanlığı için çeşitli isimlerle görüştü.


Esenler Belediyesi’nde yapılan görüşmeye iddia göre; AKP’nin eski ilçe yöneticileri ve il teşkilatında görev alan isimler davet edildi.

Osman Nuri Kabaktepe’nin de isminin geçtiği görüşmede Erdoğan, bu isme “Hayırlı olsun” dedi.

Osman Nuri Kabaktepe Kimdir?

ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN: OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

Nuri Kabaktepe AKP İstanbul İl Başkanı olarak atandı. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Osman Nuri Kabaktepe’ye görevi Esenler Belediyesi’nde tebliğ ettiği öğrenildi.

Osman Nuri Kabaktepe, 1 Aralık 1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde dünyaya geldi. Fatsa İmam Hatip Lisesindeki eğitiminin ardından Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.An’a Düşen Notlar ismiyle kaleme aldığı kitabı 2014’te yayımlandı. 2016 yılında Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliğine seçildi. Milli Gençlik Vakfı ile başlayan süreçte Saadet Partisi Gençlik Kolları Kurucu Genel Başkanlık görevlerinde bulundu. Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi olarak görevlerde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Fatsa Belediye Başkan Adayı oldu, seçilemedi.Osman Nuri Kabatepe, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Bayram Şenocak görevi bıraktı

AKP kongrelerinin her zaman bir bayram havasında gerçekleştirildiğini ve kongrelerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “9 Şubat 2018 tarihinde liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle atandım. 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılan 6. Olağan İl Kongresinde delegelerimizin teveccühü ile seçildiğim AKP İstanbul İl Başkanlığı görevimi 7. Olağan Kongremizde başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna saygıyla duyururum.” ifadelerini kullandı.

“Mezara kadar davamızın yanındayız”

Bayram Şenocak açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimiz, 2023, 2053 ve 2071 ideallerimiz doğrultusunda her zaman olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Biz pazara kadar değil, mezara kadar liderimizin ve davamızın yanındayız. İl Başkanlığı görevim boyunca, bizimle birlikte ter döken, emek veren, gecesini gündüzüne katan tüm kademelerimizdeki teşkilat mensuplarımıza gayretlerinden ötürü yürekten teşekkür ediyorum. Kutlu davaya hizmet yolunda Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeye nasip eden Rabbime hamd-ü senalar olsun. İlk günkü aşk, inanç ve heyecanla inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir