AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs’ı Unuttu

Example HTML page
Eyüp Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk anıtında yapılan tören oldukça sönük geçti. Tören, Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı. İlk Çelenk İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına Müdür Meliha Baransel Aysel tarafından sunuldu. CHP Eyüp İlçe örgütü, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eyüp Dostları Vakfı da çelenk koydular.
AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (6)
Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenkleri bu bayram koyulmazken, günün anlam ve önemini belirten konuşma da yapılmadı. Törene CHP dışında diğer siyasi partilerin de katılmadığı gözlemlendi.Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdirildi.
Belediyenin ve Kaymakamlığın 19 mayısta olmaması bir çok CHP’li tarafından eleştirildi,görünüşe görede 23 Nisan’da olmayan devlet protokolu 19 Mayıstada aynı şekilde davranarak önümüzdeki dönemlerdede olmayacağının belirtilerini vermeye başladı.
AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu01 AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (3) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (4) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (5) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (6) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (7) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (8) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (9) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (10) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu (11) AKP,Belediye Ve Siyasi Partiler 19 Mayıs'ı Unuttu01
Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir