AKP, Susamam şarkısını hedef aldı: Provokasyon!

Example HTML page

Türkiye’deki birçok sorunu ele alıp eleştirel bir bakış açısı sunan Susamam şarkısı AKP’nin hedefine girdi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yayınladığı video ile şarkıyı eleştirdi.

20 sanatçının bir araya gelerek Türkiye’nin gündemindeki en önemli sorunlara dair söz söylediği Susamam adlı şarkı, sosyal medyada büyük yankı uyandırması ardından AKP’nin hedefine girdi.

Kendi kullandığı YouTube hesabından şarkıya ilişkin tepki içeren bir video yayınlayan Dağ, özellikle tutuklu gazetecilere dair bölüm için, “Eğer bizi ziyaret ederlerse, eğer adreslerini verirlerse ben de onları ziyaret etmek isterim, onlarca haksız oldukları halde yazan, bizim hakkımızda bir takım yalan yanlış bir takım haberler yazan onlarca gazeteci, onlarca da gazete gösteririm” ifadelerini kullandı.

Dağ, kişisel Twitter hesabından yayınladığı videoya ilişkin paylaşımında da, “Sanat, provokasyonun ve siyasi manipülasyonun aracı olmamalıdır. #Susamam diyenlerin Türkiye’nin en kritik dönemlerinde nasıl lâl olduğunu çok iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dağ’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir