ADD Eyüpsultan Şubesi Olağanüstü Kongresi yapıldı

Example HTML page

Atatükcü Düşünce Derneği Eyüpsultan Şubesi Olağan Kongresi 04.05.2019 Pazar günü Alibeyköy de bulunan dernek merkezinde yapıldı.

Kongrede Divan Bşakanlığına Tahsin Sevindik yardımcılıklarına ise Aysun Esina,Hüseyin Daşdemir seçildi.

Kongre Başkanı Tahsin Sevindik Kongre gündemi usulüne göre Kongre üyelerini Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu Önderi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşunun ardından hep birlikte istiklal marşı okundu ve gündeme geçildi.

Kongrede gözlemci olarak GYK Üyesi ve İstanbul Bölge sorumlusu A.İlhan Gülek de hazır bulundu.

ADD Olağanüstü Kongresinde Faliyet raporu ve hesapları içeren açıklamayı ADD Eyüpsultan Şube Başkanı Filiz Tunç Yıldırım yaptı.

Filiz Tunç Yıldırım konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Değerli yol arkadaşlarım şartlar ne olursa olsun asla yılgınlığa düşmedik. Derneğimizin 30 kuruluş yıl dönümünde birlik ve beraberlik için de gerçekleştirdiğimiz kongremiz tüm Atatükçülere hayırlı olsun dedi.

Filiz Tunç Yıldırım sözlerinin devamında şu sözlerle devam etti;

Değerli yol arkadaşlarım olağanüstü koşullarda göreve geldiğimiz günden itibaren elimizden gelen tüm çabalarımızla kongremizi yapıyoruz emek ve desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmaların Ardından Seçimlere geçildi.

Konğre’ye Çarşaf listeyle gidildi.

ADD Eyüpsultan Şubesi Olağanüstü Kongresinde Ercan Sipor,Cengiz Uçan,Sadan Kırcalı,Filiz Tunç Yıldırım,Ali Yeditepe,Yıldıray Eser,Safiye Yıldırım,Barış Ağır,Cemre Baygın,Mehmet Yurdakul,Nurettin Çakmak,Levent Yarlı,Ender Kum,Bülent Yarlı’dan oluşan 14 kişi Yönetim Kuruluna aday oldu.

ADD Olağan Üstü Kongresinde, Çarşaf liste ile gidilen seçimde Kongre üyelerin geçerli oylarının çoğunluğunu alan Cengiz Uçan (41),Ercan Sipor (40),Sadan Kırcalı (29),Filiz Tunç Yıldırım (28),Ali Yeditepe (27),Yıldıray Eser (25),Safiye Yıldırım (22) Asıl yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yedek Yönetim Kurulu ise Barış Ağır (20),Cemre Baygın (20),Nurettin Çakmak (18),Levent Yarlı (17) oy alarak yedek yönetim kuruluna seçildi.

Dilek ve temennilerin ardından kongre sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir