Aday adaylarından ortak çağrı aday içimizden biri olmalı

Example HTML page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHP Eyüp belediye başkan aday adayları Troyka medya kahvaltısında buluştu

 Aday adaylarından ortak çağrı aday

içimizden biri olmalı

 

 

 

troykaa kavltı (5) troyka medya kahvaltııı troyka medya kahvaltııı (3) troyka medya kahvaltııı (4) troyka medya kahvaltııı (5) troyka medya kahvaltııı (6) troyka medya kahvlatı (6) troyka medya kahvlatı (11) troyka medya kahvlatı (13) troyka medya kahvlatı (15) troykaa kavltı (1) TROYKA LOGO

 

 

 

Haber merkezi

 

EYÜP-Troyka Medya grubumuz ev sahipliğinde düzenlenen ve CHP Eyüp belediye başkan aday adaylarının katıldığı kahvaltı programımıza ilgi yoğun oldu. Geçtiğimiz hafta Gazel Resturant’ta verdiğimiz kahvaltımıza CHP Eyüp belediye başkan aday adaylarından, Ferzan Özer, Mustafa Ceyhan, Selçuk Hiçsönmez, Zeki Yalazay, İsmail Altuntaş, Mustafa Terzi,  Muhterem Aktaş,   Metin Ünlü, Turan Toska,  Yüksel Kaya. Duayen gazeteci, İstanbul yerel gazeteciler derneği (İYGAD) başkanı Umut Veli Develi katıldı. Troyka medya grubu’ dan Selahattin Sorucu ile Dursun Kılıç’ında  moderatörlüğünü üstlendiği kahvaltı çok samimi ve dostane havada geçti. CHP Eyüp aday adaylarının gündeme dair görüşlerini dile getirdikleri kahvaltıda sırayla söz alan aday adayları 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler ile ilgili görüş öneri ve düşüncelerini dile getirdiler.

 

Ferzan Özer Dışarıdan birini dayatmak yanlış olur

 

 

 

Kahvaltı programında ilk sözü alan CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Ferzan Özer, Mutlak olarak önceliklerinin ön seçim olduğunu ama eğer böyle bir alternatif kullanılmaz ise başvuru yapan aday adayları içerisinden bir arkadaşa bu görevin verilmesi gerektiğinin altını çizdi. “Hepimiz belediye başkan adayı olup yola çıktık, insanız duygularımız var ben bu partiye 17 yıl emek verdim hizmet verdim ama bana karşılığını verdi, bedelini ödedi. İçerden biri olsa sorun yok ama dışarıdan birini getirirsen sorarlar bu 16 arkadaş yetersiz mi kapatisesiz mi sorar vatandaş ta bunlar neydi.16 arkadaşımızda bu görevi yapabilecek kapasitede bana dışarıdan birini empoze etme dedi.

 

Mustafa Ceyhan Örgüt önemsenmeli

 

Eyüp ilçesi 21 mahallesi ve 7 köyü ile hak ettiği yerde değildir.

Her mahalle için yaptığım araştırma ve çalışmalar var, problem ve sorunları biliyorum bunların çözümü ve yeni projeler için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Biz belediyeyi gençlerle yöneteceğiz %52’si 30 yaş ve altı genç olan Eyüp seçmenine genç bir belediye sunacağız.Bende buradaki aday adayı arkadaşlarımız ile paralel düşünüyorum örgütün tavrı burada dikkate alınmalıdır ve onlara da bu konuda ne düşündüğü sorulmalıdır,demek istiyorum

 

 

Zeki Yalazay görev verirlerse yaparım,

 

 

CHP Eyüp belediye başkana aday adayı Zeki Yalazay ise Kendisinin bu yola çıkarken kimseden bir söz almadığını dile getirerek; “Bunun içinde böle bir olayda taraf değilim medeni cesaretimle çıktım başvurumu yaptım, görev verirlerse yaparım, dışarıdan bir aday getirilirse ne olur derseniz parti den aldığım terbiye gereği bu dönemde tartışmam. Ama daha sonrasında ne yaparım, tavrım ne olur bu benim saklı hakkım olarak kendimde bırakırım. Dedi

 

 

Selçuk Hiçsönmez 16 aday adayının içinde çıkan seçimi kazanır

 

 

 

CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Selçuk Hiç sönmez; “AKP’nin hala aday belirlememiş olmamasının ve mevcut belediye başkanını aday göstermeyeceğini duyuyoruz. Onlarda bizim aday belirlememizi bekliyor, şunu görüyoruz ki bizden korkuyorlar ve buradan 16 aday adayının içinden çıkacak kim olursa olsun biz burada seçimi alacağız.

 

 

Yüksel Kaya 16 içinden kim çıkarsa onla beraber çalışırım

 

 

CHP Eyüp belediye Yüksel Kaya, “öncelikle teşekkür ediyorum.3 yıldır partide aktif olarak çalışıyorum. Birilerinin başkan olması değil ülkemizde Ortadoğu projesinin bir parçası olmamamız gerektiğini savunuyorum, parti içi kavgayı körükleyecek durumda değilim. Biz kongrede genel başkana bir yetki verdik ön seçim olacakmış olmayacakmış onlar karar verecek, ama burada dışarıdan biri gelsin diye söylemiyorum dışarıdan gelen birinin geleceğini düşünmüyorum. Genel merkezde zannedersem böyle bir şey yapmayacağını düşünüyorum, böyle bir dayatma olmaz diye bekliyorum. Ben buradan söz veriyorum bu 16 içinden kim çıkarsa onla beraber canla başla çalışacağıma burada söz veriyorum hem manen hem de maddi olarak tekrardan burada bizleri buluşturdukları içinde teşekkür ediyorum.

 

 

Muhterem Aktaş ön seçim olması gerekliliğini düşünüyorum

 

CHP Eyüp belediye başkana aday adayı Muhterem Aktaş; “Tabii ki bende konuşan arkadaşlar gibi ön seçim olması gerekliliğini düşünüyorum, belirleme yöntemi biraz açıkta kalıyor aday belirleme yöntemi aday belirleme yöntemi diğer aday adayların içine sinerse bu çalışmalara katılacak partililerin üyelerin içine sinerse ancak başarı gelir. Hepimizin içine sinmesi gerekir çıkan aday. Demokrasi istenmez demokrasi yaşanır.

 

Metin Ünlü ‘Ben 16 kişiden başka aday tanımam’ dedim

 

 

CHP Eyüp belediye başkana aday adayı Metin Ünlü; “Bu belediye başkan adaylığın da herkesin bir takım duyumları var benim de kulağıma geliyor ben her zaman söyledim şahitlerde vardır ben 16 dan başka tanımam dedim her yerde bazen de lafı ileri götürdüm  keserim dedim.Ben bunu deklare ettikten sonra örgüt üyelerimizden ve meclis üyesi aday adaylarının bazılarından telkin geldi Metin’e söyleyin yaşı genç fazla uç söylemde bulunma.Bende dedim ki gidin söyleyin ilin önünde yatar kalkarım ben 16 dan başka aday tanımam dışarıdan kimseyi bize dayatmasın genel merkez.

 

İsmail Altuntaş Rüzgârı arkamıza alırsak belediyeyi kazanırız

 

 

 

CHP Eyüp belediye başkana aday adayı İsmail Altuntaş; “Öncelikle bizlere böyle bir görüşme olanağı sağlayan medyamıza teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu burada söylemek isterim ki buradaki 16 adaydan biri çıkması gerekir. Yani ümit ediyorum ki bu 16 adaydan biri olursa başkan adayımız şansımız daha çok olacağını düşünüyorum, İnanıyorum ki AKP den kopmayı düşünen insanlar var. Biz sokağa çıktığımız zaman önce ben İsmail Altuntaş demiyorum ilk sözümüz CHP oluyor bununla birlikte sokak ta CHP’ yi konuşuyorlar her şey bizden yana rüzgârı arkamıza alırsak Eyüp’te belediyeyi kazanacağımıza inanıyorum, sokaktaki insanları umutsuzluğa düşürmememiz gerekiyor. Ön seçimin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum ama temayül yoklaması olmalıdır diye düşünüyorum, bu cesaret meselesidir arkadaşlarımızda bu cesareti göstermiştir. Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.

 

Mustafa Terzi bir yerlerden güç devşirmesinler.

 

 

CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Mustafa Terzi; “Geldiğimiz dönemde iktidar budur beğenelim beğenmeyelim kendi toplusal algılamalarına göre yönetme istekleri var. Biz ne dersek diyelim bunlar bunu yapacaktır, burada patenti kendime ait bir cümle söylemek istiyorum patenti bana aittir. Bir yerlerden güç devşirme kim olursa olsun bu genel başkan da olsa söylüyorum bir yerlerden güç devşirmesinler.

 

Turan Toksa Seçimi alabilecek adayı çıkarmalıyız

 

CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Toska” Bu seçim ülkemiz açısından kırılma noktası oluşturacak. Üzerimizde çok büyük sorumluluklar var. Yerel seçimler sadece İstanbul’da değil tüm Türkiye’de iktidarın değişip değişmeyeceğinin göstergesi olacaktır. Yerel seçimler 12 Yılına girecek olan AKP iktidarına dur deme şansımız olacaktır. Yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve akabinde genel seçimler yaşanacak. Türkiye’nin geleceği bu yerel seçimlerde şekillenecek. bu sebeplerden dolayı bu seçimler çok önemlidir. Ben inanıyorum ki temayül yoklamasında partili arkadaşlarım sağduyu ile hareket edip Eyüp’de seçimi hangi aday ile alacağız sorusunu kendilerine soracaklardır. Duygusal davranmayacaklardır.” dedi.

Bizim için adaylıktan daha önemlisi AKP iktidarına karşı nasıl seçim alırız sorusu daha önemlidir. Hep beraber AKP iktidarını Eyüp İlçesinden başlayarak İstanbul’da ve tüm Türkiye’de devirerek CHP iktidarının yolunu açacağız Eyüp İlçesinde yaşayan tüm vatandaşlarımı ayrım yapmadan yönetmeye ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışını iktidar yapmak için yola çıktım. Öğrencilik yıllarımdan başlayan toplumsal mücadele yaşamımda sol düşünce ile hareket ederek bu günlere geldim. Bu gün AKP iktidarına karşı kazanacağımız zafer Türkiye’nin yeniden doğuşu olacaktır. Partili arkadaşlarıma önemli bir sorumluluk düşüyor. Önemli olan seçimi almaktır.” dedi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir