CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ GRUP BAŞKANLIĞINDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ali Haydar İşkar Kurban Bayramı dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubu adına kutlama mesajı yayımladı.

 İşkar yayınlamış olduğu mesajın da; “Bereketin, birlikteliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın günü olan mübarek Kurban Bayramı’nı Türkiye olarak derin bir ekonomik ve siyasal buhran içerisinde karşılıyoruz” dedi.

İşkar şu ifadelerle sözlerine devam etti;  

Henüz etkisi bir nebze azalmış, kısmi normalleşme yaşamış olsak da varyantların yaşandığı günümüzde geleceğe dair nelerin yaşanabileceğini tam olarak kestiremiyoruz.

Vatandaşlarımızın maske, mesafe, hijyen kurallarına uymasını tedbiri elden bırakmamalarını ve aşılarını bir an önce yaptırmalarını önemle arz ediyoruz.

 Her şeye rağmen umudumuzu kaybetmeyeceğiz.

Güzel ülkemizin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı var.

Türkiye olarak Bunu hep beraber gerçekleştireceğiz.

Bu duygularla salgın hastalıkla mücadelenin ön safında yer alarak şehit düşen sağlık personelimize, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

Yurttaşlarımızın bu zor dönemde güzel bir bayram geçirmesi en büyük dileğimizdir. Kurban Bayramınız kutlu olsun dedi.

CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ GRUBU

Ali Haydar İşkar, Veli Güngör, Zülfü Çakar, Gülsüm Polat, Ünsal Aykutoğlu, Sema Balcı, Zafer Döner, Emine Çelik, Mustafa Tüysüz, Nilgün Esentepe, Binali Özgül, Filiz Gökçe, Ramazan Güven

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir