KAPİTALİZMİN DEMOKRASİ İLE SINAVIDIR…

Example HTML page



FB_IMG_1458663144668

Bu gün yaşadığımız Kapitalizmin demokrasi ile sınavıdır.

”,Asgari düzeyde kendi koyduğu kurallara bile sadık kalmayan Kapitalizim kendine yaşam alanı bulmak için envai çeşit suç örgütleri kurup ülkelerin demokrasisini geliştirmesinin önünde engel teşkil ederek yaşamını pekiştirmek isterken yeni bir bunalım dönemine girmiştir”’ .

Doğal olarak bu bir paylaşım savaşıdır aslında kimileri kabul etmese de bu olguyu lokal düzeyde izah edemezsiniz dünyayı bekleyen yeni bir sistem mutlaka ve mutlaka gelecektir.

Geldiğimiz noktada asıl sorun ”Sosyalist Solun Takınacağı tavır ve süreci yönlendirmesidir” .

Alabildiğine ahlaksızlaşan Kirlilik’in hat safhaya ulaşması devrim sürecini biraz daha olgunlaştıracaktır. Bu nokta da sistemden memnun olmayan kesimin Devrimci sol güçlerle buluşmasının sağlanması ki oldukça yavaş ilerlemek de hatta durağan denecek düzeyde asıl mesele bu işte .

Kapitalizim her ne kadar inanç sömürüsü ve etnik mikro milliyetçilik üzerinden çalışıp kendine yeni alanlar pekiştirmeye çalışsada bu bu süreç uzun vadeli bir süreç değildir.

Kısa bir süreç için de gecici kurulan sistemin de yaşama sansı olmayacaktır. Sömürü üzerine geliştirilen sistemler doğal olarak kendini yok edecek sistemi de beraberin de doğururlar.

”Dünyanın bu sıkışmışlığı yeni bir devrim sürecine sosyalist demokrasiye gebedir.”

”Türkiye özeline gelin ce Darbeler sisnsilesiy ile adeta linç edilen Devrimci sol güçler gelişen acımasız kapitalis sistem karşısın da yeteri kadar kendilerini geliştirememesi var olanı satıp havardaca tüketmesi geldiğimiz noktada yaşanan durağanlığın kilit noktasını teşkil etmekdedir.”

Özellikle 12 Eylül darbesi ile birlikte kurulan yeni Kapitalis sistem öncelikle inanç örgütlenmesinin önünü açmış ,yaşam alanlarını genişletmiş, ardından Cumhuriyetin geliştirdiği iş alanlarını yok parasına özelleştirme adı altın da birer birer ortadan kaldırmış,buna paralel olarak emekçi örgütlerini etkisizleştirmiş, ”üstüne üstlük devlet eliyle mikro milliyetçilik geliştirilmiş bunuda Devrimci sol güçler ile ilişkilendirerek soldaki kirlenmeyi hzlandırmıştır.” Olağan üstü kampanyalar ile bu noktadaki tüm hataları devrimci sol güclere yükleyerek ulusal hassasiyetleri sömürülerek gelişmesinin önü kapatılmışdır.

Türkiye özelinde gelmiş olduğumuz konumun ana özeti tam olarak da budur.

Şimdi gelmiş olduğumuz bu kavutik ortamda bu zırhı parçalayarak yeni bir süreci geliştirmek cesaretini göstererek kapitalis sistemin oyunu bazma cesaretini göstermektir Devrimci sol güçlerin asıl görevi.

Demokratik Laik Cumhuriyete karşı güçlendirilen gerici, Sözüm ona Osmanlı hayranlarına karşı topyekün mücadele ederek Türkiyeyi yeni bir teslimiyete götürecek olan Enverpaşa zihniyetine ve onun iktidarı’na karşı gösterilecek cesaret de saklıdır aslında .

Bu aynı zaman da Sosyalist Devrimci solun da silkenişi olacaktır ki ülkemizin her zamankinden daha çok buna ihtiyacı vardır.

Kapitalizim öylesi bir oyunun eşiğine getirdiki ülkemizi bir yandan ülkemizin dogusun da silah yığınakları yapılırken diğer taraftan Ülkemizi yöneten iktidarın savaşa hazırlanmasını sağladı.

Nerden bakarsanız bakın gelinen bu noktada Terör gurpları olarak adlandırılanlar ne kadar suçlu ise Ülkemizi yöneten İktidar da o kadar suçlu ve sorumludur . Gün geçmiyor ölüm haberleri geliyor ülkemin her yanı acılar ile doldu şimdi geline noktada yaraları sarmakdan bahsediyor yönetenler bu acıların neresini söndürebilir ki yapacağınız yatırımlar.?

Deli saçması saraylı düşmüş bir hülyanın peşine başkanlık sistemi ile yanıp tutuşuyor.

Türkiye bu saçmalıkdan bıktı yoruldu artık neredeyse her evde acı her evde göz yaşı nereye gidiyoruz böyle.?

Ülkemin her yerin de çeşitli inanç guruplarına, Trikatlarına ait vakıflar dernekler üretildi denetlenmesi nerede ise imkansız hale getirildi amacını aşan faliyetler içinde suç üreten konumda hızla ilerliyor. Adıyamandan çıkp Beyoğlunda bombayı patladan hangi kaynaktan besleniyor. ?

Nasıl bir düşüncedirki kendisi ile birlikte etrafdaki insanları öldürebiliyor.?

Bu noktada ki asıl amaç açık ve net değilmi bizlere açıkca birşeyleri hatırlatmıyormu.?

Yaradan kendi gönderdiği kitapda benim adıma kimse insan öldüremez demesine rağmen diri diri insan kesmek Bmba patlatmak nasıl izah edilebilir.

Ülkemde bulunan Dinayet kurumu ne iş yapar neye yarar bir tek olumlu açıklama bile gelmiyor.?

Dinayetin görevi ölen insanların cenaze namazını kıldırmakmı sadece .?

Milyonlarca dolar bütceyi nerede ne uğruna harcıyor ve kullanıyorlar.?

Bizleri ülkemizi 1Kasım seçimleri sürecine getiren olguları ortadan kaldıracak cesareti gösteremiyecekmiyiz.?

Şimdi Yeniden Kuvai Miliye ruhunu yakalayıp ayaga kalkmanın tam zamanıdır.

Bu asıl görev CHP ye düşmekdedir.

Ülkemizin demokrasi güçlerini toplumsalkatmanlarını bir araya getirerek tepesi üstüne duran ülkemizi ancak ve ancak ayakları üzerine getirecek yegane tek güç CHP dir.

Buradan CHP Genel Başkanına açık çağrı yapıyorum Örgütlerinizimi yenileyeceksiniz ne yapacaksanız yapın silkelenin CHP halkla buluşmasının önündeki engelleri kaldırın Önderimiz Mustafa Kemalin Gösterdiği casareti gösterin artık neyi bekliyorsunuz.?

Üstünüz deki ölü toprağını atın ve Çürüyüşden Dirilişe Geçin…

Türkiye Halkları Sizden Önemli görevler bekliyor…

Sevgilerimle.

Ramazan Yiğit/22.03.216

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir