Eyüpsultan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacak

Example HTML page

Eüpsultan’da Eyüpsultan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını günün önemine uygun bir dizi etkinlikler düzenleyerek kutlayacak.

23 Nisan günü sabah saat 09.00 da Kaymakamlık Önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayacak resmi kutlamaların ardından Eyüpsultan Belediyesi’nin bir birinden güzel etkinlikleri başlayacak.

‘’OSMANLI PARK ÇOCUK ŞENLİĞİ’’

23 Nisan günü saat 11.00-14.00’da Eyüpsultan Belediyesinin düzenlediği çocuk şenliğinde çocuklar doyasıya eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tadını çıkararak kutlayacaklar.

‘’OSMANLI PARKTA DJ EMUN KONSERİ’’

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Eyüpsultan Belediyesi’nin Osmanlı Parkta Saat 15.00 da düzenlediği DJ EMUN konserinde Eyüpsultanlılar doyasıya eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacaklar.

‘’GÖKTÜRK’DE VE ALİBEYKÖY’DE FENER ALAYI’’

Yine 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen’inde katılımıyla yapılacak olan ‘’FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ’’ Göktürk’te Saat 20.00 da Göktürk Kültür merkezi önünde başlayacak ATATÜR anıtına yürünecek.

Diğer taraftan Alibeyköy Diş hastanesi önünden başlayan ‘’FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ’’ saat 22.00 da hareket edecek ve Osmanlı Park’ta bitecek.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir