Zafer Döner’in Mutlu Günü

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İşadamı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı yöneticisi ve saymanı Zafer Döner oğlu minik Hüseyin Efe’nin  sünneti gerçekleşti.

CHP İlçe saymanlığına geldiği günden itibaren başarılı işlere imza atan Zafer Döner yaptığı bu organizasyonlada adından söz ettirdi.

Çok seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı sünnet şölenine birçok tanınmış sima katıldı.

Katılanlar arasında CHP İstanbul il yönetim kurulu üyesi Hüseyin Derin,CHP Sivas il başkanı Ulaş Karasu,CHP Tokat il başkanı Duran Kum,CHP Eyüp ilçe başkanı doktor Ahmet Kartalkanat,CHP Eyüp belediye meclis üyesi Bilal Karaca,CHP Eyüp ilçe yönetim kurulu üyeleri,İşadamı Hasan Tüzün ve İşadamı Halit Atmacanın yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Sünnet düğününü şölene dönüştüren Zafer Döner misafirlerini tek tek kapıda karşılayarak geldikleri için memnuniyetlerini sundu.

Sünneti olan minik Hüseyin Efe’nin padişah tahtı ile salona girmesi ile konukların yoğun bir şekilde alkışları ile başlayan şölen söylenen türkü ve şarkılarla devam etti.

Salonda konuştuğumuz konuklar böyle bir şöleni daha önce görmediklerini Zafer Döner’in her işin altından başarı ile çıktığını bu buradada yine çok başarılı olduğunu söylediler.

Gece  24:00  sıralarında son bulan şölen konuklarının Zafer Döner’e Memnuniyetlerini sunmaları ile sonlandı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir