Yusuf Harput’lunun Abisi Katil Oldu

 

Anadolu’da sevilen ve türküleri dilden dile dolaşan Yusuf Harputlu’nun abisi, çamaşır yüzünden tartıştığı komşunu öldürdü.

FB_IMG_1468340406827

Asıl adı Serdar Gezer olan türkücü Yusuf Harputlu’nun ağabeyi Nihat Gezer, balkonda asılı çamaşırlar yüzünden tartıştığı komşusu Hasan Parın’ı öldürüp oğlu Burak Parın’ı yaraladı. Olaydan sonra kaçan zanlı Nihat Gezer, 20 gün sonra yakalandı.

 

ÇAMAŞIRLAR KİRLENDİ, UYARIDA BULUNDU

 

Edinilen bilgiye göre 20 Haziran gecesi Eyüp Akşemsettin Mahallesi’nde meydana gelen olay şöyle gerçekleşti: Evli ve 3 çocuk babası marangoz Hasan Parın (49), gece 02.00’de işten evine döndü. Hasan Parın, balkonda asılı çamaşırlarının üzerine üst kattan çöplerin döküldüğünü gördü. Bunun üzerine Parın, üst katta balkonda oturan komşusu Nihat Gezer’e çamaşırların kirlendiğini söyleyip uyarıda bulundu.

 

Ünlü türkücü Yusuf Harputlu…

 

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, SİLAHLAR ÇEKİLDİ

 

Parın ve Gezer arasında çamaşırlar yüzünden tartışma başladı. Taraflar birbirlerine küfür ve hakaret içeren cümleler kullanınca tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgaya Nihat Gezer’in 15 yaşındaki kardeşi M.G ile Hasan Parın’ın oğlu Burak Parın da katıldı. Nihat Gezer, silahıyla Hasan Parın’ı (49) oğlu Burak Parın’ı (22) vurdu. Burak Parın, saldırıyı yaralı olarak atlatırken baba Hasan Parın yaşamını yitirdi.

 

OLAY YERİNDEN KAÇTI

 

Nihat Gezer ve kardeşi M.G, cinayetten sonra olay yerinden kaçtı. Konuyla ilgili olarak çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Nihat Gezer’i Kadıköy’de yakaladı. Emniyette sorgulanan Nihat Gezer’in tehditten yaralamaya kadar çok sayıda suçtan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Öte yandan zanlı Nihat Gezer’in türkücü Yusuf Harputlu’nun ağabeyi olduğu belirtildi.

 

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Firardaki M.G ise polis tarafından her yerde aranıyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir