Eyüp Belediye Başkanı Av Remzi Aydın ; Parsel Parsel Satıyor Eyüp Belediyesinin Varlıklarını Yetmedi Uzun Zaman Dilimli Kiralama, Yada Bedelsiz kullanıma açıyor Kime Dersiniz ?

Example HTML page

 

Parsel Parsel satıyorlar...

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp Belediyesinin varlıklarını ya satıyor,yada uzun zaman dilimli yandaşlarına bedelsiz devretme yöntemine gidiyor.
Son olarak da Eyüp Belediyesi eski hizmet binasının yan üniteleri ile birlikte İlim Yayma Cemiyetine 29 yıllığına bedelsiz devredilmesinin  altında ki gerçekleri Eyüp kamuoyu merak ediyor.
İlim Yayma cemiyeti tarafından başvuru yapılmış olması kafaları iyiden iyiye karıştırmaya yeti acaba altındaki gerçek ne ?

Parsel Parsel satıyorlar

Eski Eyüp Belediye binası ve yan üniteleriyle birlikte İlim Yayma Cemiyetine 29 yıllığına devredilmesi için meclisten yetki isteyen Remzi Aydın, Göktürk kapalı halk pazarı ve yan ünitelerini satılığa çıkardı .

 

İstanbul’un gözde yerleşim birimi olan Göktürk Eyüp belediyesi tarafından talan ediliyor. Kapatılan Eski Göktürk belediyesi tarafından 1999 tarihin de inşası bitirilerek hizmete sunulan kapalı halk pazarı yaklaşık olarak 18 yıldır hizmet vermekte. Şimdi yanıbaşındaki park ve yeşil alan ile birlikte Göktürk Cumhuriyet Caddesinde yer alan ve 12.500 metre kare üzerinde kapalı halk pazarı, spor tesisi ve yeşillikler içinde park ve oyun alanı satılığa çıkarıldı.
Göktürk belediyesinin kapatılıp Eyüp belediyesine bağlandığlanması ile başlatılan talana bir yenisi eklenerek parsel parsel satışı gerçekleşmiş oluyor.
Akıllara takılan sorulardan bağzıları Göktürk’ün Yeşil dokusu yok edilerek yerine yeni avemeler mi geliyor ?

 

10888752_1570349269867420_5101613016572708864_n

İstenilen yetkiye CHP Gurubunun karşı çıkması ile birlikte eksikliklerin tamamlanması üzerine tekrar ilgili müdürlüklere geri gönderildi…

 

Eyüp Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Müdürlüğü,Sayı; 75340015-301,05,03. Konu; Göktürk 1858 parsel satışı.
Mülkiyeti belediyemize ait olan Eyüp İlçesi, Göktürk Mahallesi , 1858 parsel sayılı8.709,15 metre kare yüzölçümlü yer 19,06,2003 t.t.’li 1/100 ölçekli Göktürk Uygulama İmar Planı’n da Spor Alanı+Park Alanı alanında kalmaktadır.Söz konusu taşınmazın göre satış suretiyle değerlendirilmek üzere 5393 sayılı Kanunun 18 maddesinin (e)bendi gereği satılması ile ilgili karar alınması hususunda yazımızın Belediye Meclisine havalesini arz ederim.

(Ahmet Kalemdaroğlu Emlak İstimlak Müdürü) (Uygun görüşle arz ederim Cihat Kurt Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir