Yeşilpınarlılar Eyüp’ü geziyor yerinde öğreniyor…

haberetkinhaberetkinEyüplüler, geziyor, hizmeti yerinde görüyor. Eyüp Belediyesi’nin organize ettiği “Gezelim Görelim” projesiyle Eyüp’teki mahallelerde oturanlar, ilçede yapılan hizmetleri yerinde görerek, keyifli saatler geçirerek öğrenme şansını buluyor.

Belediyenin Gezelim Görelim projesinin bu seferki konukları Eyüp Yeşilpınar Mahallesi  Öğretmenler sitesi, Canan sokak ve Coşkun sokak sakinleriydi. Gezelim Görelim otobüsüyle Eyüp turu yapan Yeşilpınar Mahallesi sakinleri, tur sonunda Eyüp Belediyesi’ne geldiklerinde Başkanın misafiri oldular. Başkan İsmail Kavuncu, burada yaptığı konuşmada, “4.5 yıllık hizmet süremizde Eyüp’te yaptığımız hizmetleri sizlerin gezip görmesi için bu projeyi başlattık. Sizlerin görüşleri bizim için çok önemli. Varsa eksiklerimiz, sizin arzu ve dilekleriniz öğrenelim istedik. Bu arada sadece İstanbul’un değil, tüm dünyanın gözde turistik bölgesi Piyer Loti Tepesi’nde de muhteşem Haliç manzarası eşliğinde çay içme, fotoğraf çektirme şansına kavuştunuz. Şimdi sizlerin fikirlerinizi bekliyorum” dedi. Geziye katılan mahalle sakinlerinin, Başkan Kavuncu’ya dilek ve istekleri oldu, ayrıca bu gezi için çok teşekkür ettiler.

Yeşilpınar Mahallesi sakinleri, Gezelim Görelim otobüsüyle, Vialand, Eyüp Sultan Camii, Silahtarağa Yeni Nikah Sarayı/Kültür Merkezi, Osmanlı Parkı Alibeyköy Spor Kompleksi ve Piyer Loti Tepesi’ni dolaştılar. 

 
Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir