Yazar Hakan Nergis Eyüpsultan Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu

Example HTML page

Geçmiş dönem Eyüpsultan İlçesi Kızılay Şube Başkanlığı yapan, çevreye duyarlılığıyla bilinen aktivist, yaşama dair birçok projede karşılaştığımız, aynı zaman da ‘’Hayat Laftan Anlamaz’’ Kitabının da yazarı Hakan Nergis ‘’Belediye ve Spor’’ Belediyelerin Spor Yönetim süreçlerini ele alan bu güzide yapıta Sinan Karaca ile birlikte imza attılar.

Hakan Nergis ve Sinan Karaca’nın ortak projeleri olan ‘’Belediye ve Spor’’ Belediyelerin Spor Yönetim Süreçleri adlı yapıt ‘’Payidar Yayınlarından çıktı.

HABER ETKİN / HABER MERKEZİ: EYÜPSULTAN / İSTANBUL

Ülkemizi ve Dünyamızı oldukça etkileyen Pandemi Covid-19 sürecine denk gelen bu güzide yapıt ‘’Belediye ve Spor’’ Belediyelerin Spor Yönetim Süreçleri kitabı da etkilendi.

Fakat hayatın normale dönmesiyle birlikte Eyüpsultan Belediye’sinin Ramazan ayı ‘’Kültürel’’ etkinlikleri kapsamında ‘’Zal Mahmutpaşa Külliyesi’’ yanında düzenlediği 66 yayın evinin katıldığı ‘’EYÜPSULTAN KİTAP FUARI’’ ile birlikte oldukça haraketlilik yaşandı.

Diğer yayınlanan kitaplar gibi ‘’Belediye ve Spor’’ Belediyelerin Spor Yönetim Süreçleri kitabı da, kitapseverler ve okuyucular ile buluştu.

Bu kapsamda 03. 04. 2022 Pazar günü Saat 18.00 da Payidar Akedimi Yayınları Standında ‘’Belediye ve Spor’’ Belediyelerin Spor Yönetim Süreçleri kitabı Yazarlarından Hakan Nergis okurlarıyla buluşarak kitabını imzaladı.

İlginin büyüklüğü akıllara yeni kitap ne zaman geliyor sorusunu da akıllara getirdi?

‘’Belediye ve Spor’’ Belediyelerin Spor Yönetim Süreci kitabına Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Kitap Fuar’ında Payidar Yayınları standından ulaşabilirsiniz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir