Temel Karamollaoğlu, sosyal medyayı sallıyor: Son tweeti çok konuşulacak

Example HTML page

Temel Karamollaoğlu sosyal medyayı sallıyor: Son tweeti çok konuşulacak

Dün akşam saatlerinde Youtube’da Babala Tv kanalına yüklenen videosu milyonlarca kişi tarafından izlenen ve on binlerce yorum alan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun son paylaşımı da sosyal medyayı yıktı geçti.

24 Haziran seçimlerinin sosyal medyayı etkin kullanan liderler arasında açık ara fark atan “Bilge Başkan” Temel Karamollaoğlu, Twitter’dan Youtube’a bütün sosyal medya mecralarında büyük kitlelere erişiyor ve çok yüksek etkileşimler kaydediyor. Babala Tv’deki videosu 24 saat geçmeden 1 milyonu yakalayan Karamollaoğlu’nun son attığı tweet de kısa sürede büyük bir etkileşim aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sürekli gündemde olan Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu, sosyal medyadaki etkinliğini ve bilinirliğini sürekli olarak arttırıyor. Bugünkü paylaşımında yüzleri maskeli çekilen bir fotoğrafı paylaşan Karamollaoğlu, “Milletimiz korktuğu için yanımızda yüzünü kapatıyor… Şaka şaka 🙂 Bu akşam, seçim sürecinde bize yardımcı olan sosyal medya ekibimizle bir araya geldik. Arkadaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” mesajını paylaştı.

Karamollaoğlu’nun bu paylaşımı da diğerleri gibi kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Milletimiz korktuğu için yanımızda yüzünü kapatıyor…
Şaka şaka 🙂
Bu akşam, seçim sürecinde bize yardımcı olan sosyal medya ekibimizle bir araya geldik. Arkadaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir