TDP İL BAŞKANI YUSUF POLAT; ”YEREL BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU”

Example HTML page

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın İstanbul’da yayın yapmakta olan yerel basın temsilcilerini ağırladığı kahvaltılı toplantıda, İl Başkanı Yusuf Polat, tüm basın mensuplarını 26 Eylül’de partisinin gerçekleşecek birinci olağan genel kurula davet etti.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

İstanbul’da yayın yapmakta olan çok sayıda yerel basın temsilcilerini kahvaltılı toplantıda ağırlayan Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, Mustafa Sarıgül’ün başkanlığında kurulan Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi’nde basından sorumlu bir genel başkan yardımcısının olduğunu belirterek, “Genel başkanımız Sayın Sarıgül siyasete başladığı ilk günden bugüne yerel basının öneminin farkında ve yerel basının gücüne inanan bir siyasetçi olmuştur.  Bizler de sizlerin kitle hayatındaki öneminizin farkındayız. Sokağı tanımak ve sokağa hakim olmak yerel basınla mümkündür.” dedi.

“TDP İKTİDARIN VE MUHALEFETİN ALTERNATİFİ BİR PARTİDİR”

Kahvaltılı toplantıda kısaca kendisini tanıtan Polat, Türkiye Değişim Partisi’nin 26 Eylül’de yapılacak olan Birinci Olağan Kurultayı hakkında bilgiler verdi. Daha önce Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyeliği yapan ve görev yaptığı süreçte çok sayıda soru önergeleriyle kamuoyu yaratan Polat, birikim ve tecrübelerini Türkiye genelinin hizmetine sunmak istediğini vurguladı.  

Türkiye Değişim Partisi’nin, ülke insanın sorunlarına hakim ve çözüm perspektifiyle kurulduğunu ifade eden Polat, “TDP herhangi bir siyasi partiye alternatif bir parti olarak değil tüm siyasi partilere alternatif olarak kurulmuş bir siyasi partidir.” dedi.

“TDP ÇÖZÜM ÜRETEN KADROLARIYLA TÜRKİYEYİ YÖNETMEYE TALİP”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Polat, toplumda yaratılan kutuplaşmanın özellikle siyasi parti genel başkanlarının gayretiyle oluşturulduğunu belirterek, “Türkiye siyaseti artık sağ ve sol argümanlarla değil, küresel ve ulusal argümanlar üzerinden yapılıyor.

Bizler de bunun farkında olan bir parti olarak dogmatik bir anlayışla değil değişimleri göz önünde bulundurarak geleceğimizi şekillendirmek zorundayız. TDP siyaseti ilerleten, sorunlara çözüm üreten kadrolarıyla Türkiye’yi yönetmeye talip bir siyasi partidir”

Esas hedeflerinin, hayatın her alanında hizmet ve yardım bekleyen toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını gidermek olduğunu belirten Polat, ‘”İnşallah bu hedef ve ideallerimize ulaşır. Eğer bu ideal ve hedeflerimizden saparsak ülkeyi yönetmek bize nasip olmasın” diye konuştu.

Polat, son olarak toplantıya katılan bütün basın mensuplarına birer kurultay davetiyesi vererek tüm basın mensuplarını gerçekleşecek ”Birinci Olağan Kurultaya” davet etti.

”TOPLANTI SONRASI POLAT ARKADAŞLARININ SÜPRİZİYLE KARŞILAŞTI”

İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışma arkadaşlarının doğum günü pastası sürpriziyle karşılaşan TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İl Başkanı Yusuf Polat mutluluğunu gizleyemedi.

Doğum günü pastasını dilek tutup yanan mumları söndüren Polat pastayı keserek yanında bulunan basın mensuplarına ve çalışma arkadaşlarına ikramda bulundu.

Haber Etkin Gazetesi Ailesi olarak bizlerde Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Yusuf Polat’a nice sağlıklı. mutlu güzel yıllar diliyoruz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir