Eyüpsultan Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu düzenlenen törenle açıldı.

Example HTML page

Eyüpsultan Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu düzenlenen törenle açıldı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa yüzme şampiyonaları da eşlik etti.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ilçeye kazandırdığı projelerden biri olan Eyüpsultan Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışı yapıldı.

Açılış Törenine Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Açılışa 2017 Dünya Bedensel Engelli Yüzme Şampiyonu Beytullah Eroğlu, 2011 Avrupa 7.’si Damla Pınar Özdemir ve 2018 Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya alan Duygu Özdemir, Topçular Mahalle Muhtarı Remzi Tükenmez,

Eyüpsultan Belediye Başkan yardımcıları, Eyüpsultan Belediyesi AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri Mahalle Muhtarları yanın sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende açıklamada bulunan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiğimiz günden itibaren Eyüpsultan İlçemizin değerlerine nasıl değer katabilirizin derdine düştük bu anlayışımızla da çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. ”Herkes konuşur biz çalışırız” ifadelerinde bulundu. Köken: gençleri spora teşvik etmek için çalışmalar gerçekleştirdiklerini de söyledi. Olimpik yüzme havuzunun 53 projenin içinde olduğunu dile getiren Köken, “Pandemi döneminin en yoğun olduğu döneme denk geldiği için geç açıldı. Buranın temelini Gençlik ve Spor Bakanımızla birlikte artmıştık. Buradaki amacımız Futbul’un dışında da sporun olduğunu anlatmamız lazım.

Yüzmeyle ilgili bütün branşları ilk okul öğrencilerine beden eğitimi dersini bir defa burada geçirmelerini istiyoruz. Yani ilk okul bitmeden herkes yüzmeyi öğrensin istiyoruz. Ama bu dönemde havuz daha önce olmadığı için ilk, orta okullarda önümüzdeki üç sene içinde bu yüzme sorununu halletmeye çalışacağız.

Aynı zamanda plajımız da var. Sadece yüzmeye 3 bin 200 istek aldık. Yüzmeye çok daha fazla talep var. Onun içine de havuz yapacağız. Şu anda iki havuz, bir plajla bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” diye konuştu.

”EYÜPSULTAN İLÇEMİZ GÜZELLER GÜZELİ”

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara yapmış olduğu konuşmasında; Eyüpsultan İlçemiz zaten güzeller güzel bir ilçemiz değerler kazandırarak daha da güzelleştirmeye çalışıyoruz devletimizle, yerel yöneticilerimizle ifadesin de bulundu. Kara Eyüpsultan İlçemiz de Okullarımızı yeniliyoruz Eğitimle spor’u bir araya getirerek daha verimli gelişmelerini sağlayacağız çocuklarımızın ve geçlerimizin dedi

”AK PARTİ’Lİ BELEDİYECİLİĞİMİZİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ EYÜPSULTAN’DA”

Törende konuşan Hasan Turan, yüzme havuzunun Eyüpsultan’a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Eyüpsultan’da AK Partili belediyeciliğimizin en güzel örneklerini hep birlikte yaşıyoruz. Seçim öncesinde vatandaşlarımızın huzuruna çıktığımızda, verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Biz söz verdiğimizde sözümüzü tutarız.” diye konuştu.

”BELEDİYE BAŞKANIMIZ DENİZ KÖKEN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Eyüpsultan Topçular Mahalle Muhtarı Remzi Tükenmez yapmış olduğu konuşmasında Belediye Başkanımız Sayın Deniz Köken’e Topçular mahallemiz e böylesi kıymetli bir eseri yüzme havuzunu kazandırdığı için Topçular mahalle halkı adına çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Deniz Köken sorunlarımıza ciddi bir şekilde eğilerek yerinde çözüm geliştiriyor. Başkan yardımcılarımız da öyle tüm Belediye yöneticilerimiz ve çalışanlarına mahallemize verdikleri hizmetten dolayı çok teşekkür ederim .

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir