Sakine Sayar Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanlığına yeniden seçildi

Çağdaş Kadınlar Derneği 2. Olağan Kongresi, Eyüpsultan Belediyesi Kültür Sanat Merkezi Kongre Salonu’nda gerçekleşti. Üyelerin tamamının oyunu alan Başkan Sakine Sayar Çağdaş Kadınlar Derneği Başkan’lığına yeniden seçilerek güven tazeledi.

Çağdaş Kadınlar Derneği 2. Olağan Kongresine Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Deniz Köken çelenk gönderirken, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız, Millet İttifakının CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı ve Çağdaş Kadınlar Derneği Üyesi Emel Bilenoğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı ve Çağdaş Kadınlar Derneği Üyesi Arzu Altunay, ile birlikte çok sayıda ÇKD gönüllüsü ve dernek üyeleri katıldı.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar, kurulduğu günden beri derneğin çalışmalarına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Kuruluş ilkemiz ve değerlerimiz ile birlikte ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceklerini belirten Sayar, ‘Derneğimiz ant içmiş Cumhuriyet Kadınlarının kurduğu bir kurumdur. Kuruluşumuzdan bugüne gösterilen hedefe yürümeye elimizdeki bayrağı bizden sonraki nesillere aynı kararlılık ve azimle aktarmaya devam ediyoruz’ diye konuştu.

Dernek merkezinin Eyüpsultan’da kurulduğunu ancak Türkiye ve İstanbul’un birçok yerinde mağdur, mazlum ve bir dost eline ihtiyaç duyan her yaştan tüm vatandaşımıza, ırk, renk, dil, din, mezhep ayırımı yapmadan ulaşmaya çalıştıkları belirti.

Sayar, ‘Kurulduktan bir yıl sonra malumunuz Covid-19 salgını baş gösterdi. Hepimizin sağlını düşünülerek alınan tedbirler kapsamında bizim de çalışmalarımız kısıtlandı.

Ancak salgında da vatandaşlarımızı, bizlere ihtiyaç duyan kim varsa herkesin yanında olmaya çalıştık’ dedi.

Yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri ile daha güçlü bir şekilde yollarına devam edeceklerini belirten Sayar, ‘Ayrıca bugüne kadar ne kadar başarı varsa birlikte gerçekleştirdiğimiz tüm yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum’ dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir