Saadet Partisi seçim kampanyasını açıkladı

Example HTML page

Saadet Partisi Ankara’da aday tanıtımı ve kampanya lansmanı düzenledi.

Saadet Partisi Ankara’da aday tanıtımı ve kampanya lansmanı gerçekleştirdi. 

31 Mart’ta yapılacak yerel seçime yaklaşık iki ay kala, siyasi partilerin belediye başkan adaylarını belirleme sürecinde de sona yaklaşıldı.

Saadet Partisi de Congresium Ankara’da aday tanıtımı ve kampanya lansmanı düzenledi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı salonu partililer tamamen doldurdu. Aday tanıtımı ve kampanya lansmanına Saadet Partisi eski genel başkanları Recai Kutan ve Mustafa Kamalak da katıldı.

Salondakiler, “Çare Var Saadet Var”, “Saadet Gelecek Yüzler Gülecek”, “İnadına Saadet” sloganları eşliğinde Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nu karşıladı.

‘TAHRİK EDİLECEĞİZ AMA TAHRİKLERE KAPILMAYACAĞIZ’

Duvar’dan Serkan Alan’ın haberine göre; Karamollaoğlu’nun partilileri selamlayarak salondaki yerini almasının ardından ilk konuşmayı yapan ‘Seçim Karargâh Başkanı’ Fatih Aydın “Seçmenlere mesajımızı ulaştırırken dil üslup ve söylemlerimiz genel merkezimizle aynı olacak. Birlikte konuşacak, birlikte hareket edeceğiz ve inşallah birlikte başaracağız. Tahrik edileceğiz ama tahriklere kapılmayacağız. Sandıklara sahip çıkacağız. Gereken bütün tedbirleri bugünden alacağız” dedi.

‘BENDEN BİN TL’ KAMPANYASI

Yerel seçim öncesi, “Benden Bin TL” kampanyası başlattıklarını duyuran Aydın, “Biz sizlerden bir hafta içinde bin TL partimize destek vermenizi istiyoruz. İmkanı olmayanların eş dost akraba arkadaş ve komşularını bin TL’yi genel merkez hesaplarına yatırılmasını bekliyoruz. Kurullarımızın altın olduğu günleri yaşıyoruz” sözleriyle destek talebinde bulundu.

KAMPANYA SLOGANI: DÜRÜST BAŞKAN DÜRÜST YÖNETİM

Aydın’ın konuşmasının ardından sinevizyon gösterisiyle Saadet Partisi’nin yerel seçimlerde kullanacağı slogan duyuruldu. Saadet Partisi’nin yerel seçimlerdeki sloganı “Dürüst Başkan Dürüst Yönetim” oldu. Öte yandan sosyal medyada “Dürüst Olmak Gerekirse” başlığıyla bir de hastag çalışması başlatıldı.

“Kin ve nefretten uzakta sevgi ektik hep birlikte” sözleriyle başlayan seçim şarkısının nakaratında ise “SAADETimiz yine yanı başımızda dürüst yönetim iş başında“ ifadelerine yer veriliyor.

‘CEPSİZ CEKETLİLER’

“Bildiğiniz tüm ceketleri unutun” sloganıyla seçim lansmanı öncesi sürpriz hazırlayan Saadet Partisi, “Cepsiz Ceketi” tanıttı. Cepsiz cekete dair yapılan tanıtımda, “Dürüst başkan dürüst yönetim anlayışına sahip olanlar cepsiz ceket giyecekler” denildi.

Karamollaoğlu temsili olarak, Sivas belediye başkanı adayı Melih Seçilmiş, Edirne belediye başkanı adayı Mansur İriş, Akyazı belediye başkanı adayı Selman Demirtaş, Altınordu belediye başkanı Haluk Şensoy ve Bayrampaşa belediye başkanı adayı İsmail Akar’a cebi olmayan ceketlerden giydirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir