Saadet Partisi mitingine silahlı saldırı!

Saadet Partisi mitingine silahlı saldırı!

24 Haziran seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun ve Saadet Partisi’nin yükselişinden rahatsız olanlar her türlü çirkin saldırıyı yapmaktan çekinmiyor. Zonguldak’ta düzenlenen Saadet Partisi’nin mitingine kimliği henüz belirlenmeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

24 Haziran seçimlerine iki gün kala Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun yükselen trendi karşısında aciz kalanlar, Saadet Partisi’ne yönelik saldırılarının dozunu arttırıyor.

Saadet Partisi’ne yönelik saldırıların son örneği Zonguldak’ın Tepebaşı mahallesinde yaşandı. Saadet Partisi milletvekili adaylarının düzenlediği sevgi yürüyüşü ve sonrasında gerçekleştirilen mitinge kimliği henüz belirlenmeyen ve alkollü olduğu iddia edilen kişiler “Sizi burada istemiyoruz, gidin buradan” şeklinde bağırdı. Şahıslar vatandaşlar tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Şahsın miting alanından uzaklaştırılmasının ardından ise Saadet Partisi mensuplarının bulunduğu alana doğru henüz tespit edilemeyen bir yerden 4 el silah sıkıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir