Saadet için 7/24 mesai

Saadet için 7/24 mesai

Saadet Partisi, geçtiğimiz Pazar günü başkent Ankara’da düzenlenen Türkiye Vizyonu Aday Tanıtım Toplantısı sonrası, 600 milletvekili adayı ve binlerce teşkilat mensubu ile sahadaki çalışmasını yoğunlaştırdı. Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun çalışma takvimi 24 Haziran akşamına kadar dolu. Hazırlanan çalışma ve miting takvimine göre Karamollaoğlu’nun ve partinin seçim mesaisi yoğun geçecek.

Düzenlenen görkemli aday tanıtım toplantısı sonrası Saadet Partisi’nin seçim çalışma takvimi yoğunlaştı… Cumhurbaşkanı adayı ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran akşamına kadar gece gündüz mesai yapacak…

Düzenlediği Türkiye Vizyonu Aday Tanıtım toplantısı ile ülkeyi kucaklayacak 600 milletvekili adayını kamuoyuna tanıtan Saadet Partisi’nin seçim takvimi çok yoğun. 24 Haziran günü gerçekleşecek oy verme işleminin bitimine kadar bütün hazırlıklar tamamlandı, sahadaki çalışmalar ise daha da yoğunlaştırdı. Mahalle mahalle, ev ev, köy köy, seçim için sahadaki teşkilatları ile çalışmaları yürüten Saadet, illerdeki etkinlik takvimini de artırdı.

KARAMOLLAOĞLU’NDAN YOĞUN TEMPO

Saadet Partisi Genel Merkezi’nin hazırladığı seçim çalışması takvimine göre Cumhurbaşkanı Adayı ve Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, onlarca programa iştirak edecek. Hafta sonu aday tanıtım programına imza atan Karamollaoğlu, sonraki günlerde Ankara’da Kadın Kolları’nın ve il yönetiminin programlarına iştirak etti. Seçim takvimine göre programlara yol süreleri de eklenince Karamollaoğlu, 24 Haziran’a kadar gece gündüz seçim mesaisi yapacak.

YURTDIŞINDA DA YOĞUN ÇALIŞMA
Saadet Partisi, yurt içi çalışmalarının yanı sıra yurt dışında da yoğun bir mesai sürdürecek. Yurt dışı teşkilatlarıyla Türk nüfusun yoğun olduğu bölgelerde çalışma yürüten Saadet Partisi, yurt dışı seçmene yönelik seçim beyannamesinde yer alan vaatleri de bir bir anlatacak.

İFTAR VE SAHURLARDA DA PROGRAMLAR
Seçim takviminin Ramazan ayına denk gelmesiyle birlikte Saadet Partisi teşkilatları mesai yoğunluğunu buna göre de ayarladı. İllerdeki programları iftar ve sahurlara göre ayarlayan partililer, iftar sonrası evlere ziyaretler, sahurlarda ise etkili programlara imza atmaya başladı. Vatandaştan yoğun destek gören Saadet, iftarlarda mağdur ve mazlumlarla da bir araya gelerek, vatandaşın sorunlarını dinliyor.

BÜYÜK MİTİNGLERE İMZA ATILACAK
Seçim çalışmasını doludizgin sürdüren Saadet Partisi, organize edilen mitinglere de hazırlanıyor. İllerde büyük mitingler planlayan Saadet, 1 Haziran günü itibarıyla Tekirdağ, Kocaeli, Isparta, Antalya, Ankara, Diyarbakır, Adana illerinde geniş katılımlı mitingler düzenleyecek. Bazı illerde e-miting düzenleyecek olan parti, Kocaeli, Isparta ve Adana’daki meydanlarda büyük mitingler yapacak.

MİTİNG YOĞUNLUĞU BAŞLIYOR
Saadet Partisi, Haziran ayında uygulayacağı seçim takviminin ilk haftasına ilişkin programı da açıkladı. Salon programları ve daha pek çok aktiviteyi barındıran çalışmaları ile heyecanı dorukta tutacak olan Saadet Partisi, yarından itibaren yoğun bir şekilde illerdeki miting programlarını da artırıyor.

DİĞER İLLERDE DE MİTİNG HAZIRLIKLARI

Çalışma takvimine göre Haziran ayının ilk haftasına ilişkin miting programını açıklayan Saadet Partisi, seçim yasaklarının başlayacağı güne kadar olan zaman diliminde yapacağı mitinglere ilişkin de hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle büyük illerde organize edilmesi planlanan mitinglere yönelik tüm çalışmaların ise halen devam ettiği ifade edildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir