Rami’de muhteşem ”Rumeli Festivali”

Example HTML page

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen Rami Park Konseri büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Rami Bir Nefes Parkı’nda düzenlenen festivalde Rumeli Orhan ve Kemal konserinin yanı sıra Eyüpsultanlılar, halk oyunları gösterileri, birbirinden güzel ikramlar ve sürpriz hediyelerle buluştu. 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla Rami Bir Nefes Parkı’nda düzenlenen ve festival havasında gerçekleşen Rami Park Konseri etkinliğinde sahne alan Rumeli Orhan ve Kemal seslendirdikleri birbirinden hareketli Balkan ezgileriyle vatandaşlara unutamayacakları bir gün yaşattı. 

“RAMİ BİZİ HİÇ BİR YERDE YALNIZ BIRAKMIYOR”

Başkan Deniz Köken konserde sahneye gelerek yaptığı konuşmada, “Bu havaya rağmen hep beraber buradasınız, teşekkür ediyorum. Rami bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor. Birlikte Nisan aylarında, Haziran aylarında bahar şenliklerinde buluşalım. Bahar şenliğini Rami hak etti. Büyük bir bahar şenliği yapacağız inşallah” dedi.

“RAMİ’NİN EYÜPSULTAN’A ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Rami’nin etrafının yatırımlarla her geçen gün değişmeye devam ettiğini dile getiren Başkan Deniz Köken, şunları söyledi: “En kısa zamanda ben de Rami’ye taşınacağım. Rami’yi Eyüpsultan’a bağlayan bir toplu taşıma hattı yok. Toplu taşıma hattı şart. Bunu da birlikte çözeceğiz. Biz büyük bir aile olduk. Sizler her şeyin her güzeline layıksınız. 5 senede güzel şeyler yapmaya gayret ettik, bundan sonra da yapacağız. Buraya bir okul daha yapmak için uğraşıyoruz. Arka tarafta, eskiden yıkılan camiyi yeniden inşa edeceğiz. Pazarı da düzenlediğimiz zaman burası çok daha güzel olacak. ” 

Programda konserin yanı sıra halk oyunu gösterileri yapılırken, vatandaşlara yiyecek ikramı yapıldı ve sürpriz hediyeler verildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir