Prof. Dr. Naci Görür deprem paneli için Eyüpsultan’a geliyor!

Example HTML page

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür İstanbul Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği‘nin daveti üzerine deprem paneli için Eyüpsultan’a geliyor!

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan “İstanbul’da Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm” konulu panel için Eyüpsultan’a geliyor.

.Eyüpsultan Kültür Kültür Merkezi’nde 21 Mayıs Salı Günü Saat: 14.00’da düzenlenecek olan “İstanbul’da Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm” konulu panel için İstanbul Müteahhitler ve İş İnsanları Derneği Teknik Birim Başkanlığı bugün panel ile ilgili toplantı yaptı. Panelin organizasyonu ile ilgili bir araya gelen teknik birim üyeleri panelin organizasyonu ile ilgili görev bölümü yaptı.

İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği başkanı İrfan Tutacak yaptığı açıklamada “Büyük İstanbul Depremi her an olabilir. Bizler müteahhitler ve iş insanları olarak deprem konusunda toplumsal farkındalık yaratmak ve Prof. Dr. Naci Görür hocamızın bilgilerinden faydalanmak amacı ile panel düzenliyoruz. Belediye başkanımız Sayın Dr. Mithat Bülent Özmen’in de konuşmacı olarak katılacağı panele sivil toplum örgütleri, site yöneticileri, konu ile ilgili ilgili bürokrat ve yöneticiler, inşaatın teknik imalında yer alan mühendis, mimar ve kalfaları davet ediyoruz. Kısaca konunun muhataplarını buluşturuyoruz. İnanıyorum ki panelimiz İstanbul’da ses getirecektir. Depreme karşı hızlı önlemler alınarak kentsel dönüşüm süreci hızlandırılır”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir