Özgül ve Çakmak ailelerinin mutlu günü: Neslihan ve Haydar Çakmak nikah töreniyle hayatlarını birleştirdiler

Özgül ve Çakmak ailelerinin mutlu günü: Neslihan ve Haydar Çakmak nikah töreniyle hayatlarını birleştirdiler

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Binali Özgül , Sakine Özgül’ün Kızları ve Haydar Çakmak ve Yıldız  Çakmak’ın oğlu ”NESLİHAN – HAYDAR ÇAKMAK” çifti Alibeyköy Osmanlı Parkı Nikah salonunda 10 Eyülül 2022 tarihinde şahitler huzurunda kıyılan resmi nikahla hayatlarını birleştirdiler.

Ev sahibi Olarak davetlileri Karşılayan Binali Özgül ve Sakine Özgül / Yıldız ve Haydar Çakmak büyük bir misafir severlik örneği sergilediler.

Neslihan ve  Haydar Çakmak Çiftinin  Nikahını Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz kıydı.

Neslihan ve Haydar Çakmak çiftinin Nikah Şahitliğini aralarında Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Aktaş, CHP önceki dönem İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, CHP Meclis Üyesi Mustafa Tüysüz , CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Sema Balcı, CHP 2019 Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu yaptı.

Neslihan ve Haydar Çakmak’ın nikah törenine: Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Aktaş, CHP önceki dönem İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, CHP Meclis Üyesi Mustafa Tüysüz, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Sema Balcı, CHP 2014 Belediye Başkanı Adayı Ferzan Özer, CHP 2019 Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu ile birlikte özgül ve Çakmak ailelerinin fertler ve yakınları dostları ve CHP yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Nikah töreninin ardından takılar takıldı Neslihan ve Haydar çiftini davetliler tebrik ettiler.

Takı merasimi ve fotoğraf çekiminin ardından nikah töreni sona erdi.

Bizde Haber Etkin Gazetesi ailesi olarak Neslihan ve Haydar Çakmak çiftine bir ömür boyu aile saadeti ve mutluluklar diliyoruz..

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir