Muharrem İnce, İpsala Sınır Kapısı’ndan geçti

Muharrem İnce, İpsala Sınır Kapısı’ndan geçti

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Yunanistan ve Bulgaristan’daki ziyaretleri için İpsala Sınır Kapısı’ndan geçti.

İnce, beraberindeki CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’la İpsala Sınır Kapısı’na geldi.

Muharrem İnce’yi burada yurttaşlar ve CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş karşıladı. Partililerle fotoğraf çektiren İnce’ye, İpsala pirinci ve çiçek hediye edildi. Bir süre partililerle konuşan İnce, Kırcaali’de iftara katılacağını ve ziyaretlerde bulunacağını söyledi.

İnce, partililerinden seçimler için çalışmalarını isteyerek, yüksek oy oranı beklediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İpsala Sınır Kapısı’nda pasaport işlemleri yapıldığı sırada VIP Salonu’nda beraberindekilerle sohbet etti.

Sınır kapısı çalışanlarıyla da konuşan İnce, İpsala Gümrük Müdürü Ali İhsan Bilgetürk’e de iyi çalışmalar diledi.

İnce, Batı Trakya’da Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu, Gümülcine Türk Gençler Birliği, Gümülcine Türk Öğretmenler Birliği ziyaretlerinde bulunacak. Buradan Bulgaristan’ın Kırcaali kentine geçecek olan Muharrem İnce, burada iftara katılacak.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir