MEB bu kitabı önerdi: “CHP ve sair partilere sırt çevirerek sandık başına”

MEB bu kitabı önerdi: “CHP ve sair partilere sırt çevirerek sandık başına”

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği kitap okuma yarışması kapsamında lise öğrencilerine önerilen kitapta CHP aleyhindeki ifadelerin yanısıra cihat propagandası yapıldı

Bir Gün Gazetesinden MUSTAFA MERT BİLDİRCİN’in Haberi;

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği kitap okuma etkinliği için dağıtılan, “Bir Değirmendir Bu Dünya” isimli kitapta skandal ifadeler yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, “Okuma alışkanlığı kazandırmak, anlama seviyesini görmesini sağlamak” amacıyla düzenlediği etkinlikte, “Okutulması zorunlu” notuyla paylaşılan kitapta, “İslam düşmanları, bugünkü cemiyeti içkici, faiz sever, laik ve başıbozuk hale getirmek için nasıl uzun yıllar gayret etmişse insanları bu hainlerin elinden kurtarmak için de aynı derecede gayret göstermek gerekli” denildi.

Cihat övgüsü…

Etkinlik için “önerilen” beş kitaptan biri olan ve Cahit Zarifoğlu imzasını taşıyan kitapta, komünizme ve kapitalizme inanan insanların bir araya getirdiği topluluk, “Sürü” olarak nitelendirilirken “Kemalist ve laik zihniyetli insanların” arkasından gidenlerin de hata yaptığı ifade edildi. Bakanlığın, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı okullara 26 Mart’ta yazdığı “6210192” sayılı yazıda, “Okutulması zorunlu kitap” olarak duyurulan kitapta şu ifadeler yer aldı:

>> Tertemiz Müslümanlar oldukları halde kapitalist, faizci, Kemalist ve laik zihniyetli, gayr-i İslami bir gidişatın temsilcisi parti ve örgütlerin arkasından gidenler, hatalarını idrak edip doğruya yönelebilirler.

>> İslam’ı iyi bilmek, onu yaşamak için, onu tebliğ etmek için ve nihayet onun uğruna ölmek için gerekli bize.

>> Cihadın bir alanı, İslam düşmanlarıyla savaşmayı, diğer alanı ise nefsin basit istekleriyle mücadele etmeyi kapsar. Birinde, İslam toplumu düşman toplumlar karşısında muzaffer kılmak, diğerinde bireyi, iç düşmanları karşısında yenilgiden kurtarmak söz konusudur .

>> Kıbrıs’ta defalarca kan gövdeyi götürürken onların kılları kıpırdamamışken biz, düşmana daha ilk kıpırdanışında şamarı indirdik! (Ama zaferin siyasi ganimetini, aç bir leş kargası gibi sömürmeye kalkan, bugün Kıbrıs’ı Yunan’a teslim etmeye razı batıl CHP iktidarı oldu).

>> Onlar serbest seks eğitiminin, kadın-erkek eşitliği adı altında hayvani bir yaşayışın, alkol ve dansın, flörtün taraftarlığını yapıyorlar, biz ise, İslami edep ve hicap içerisinde, çalışan, ibadet eden, hakkı gözeten insanlar olarak, hem dünyalarını hem de ahiretlerini imar eden insanların dünyasını kurmak istiyoruz.

>> Bu nedenle Müslümanlara diyoruz ki hiçbir sapma ve tereddüt göstermeden, korkmadan, batıllara ve batılın uşakları ve temsilcileri olan CHP ve AP ve sair partilere sırt çevirerek mutlaka sandık başına git ve reyini cihad duygusu içinde, Allah’ın rızasını gözeterek kullan!

>> CHP iktidara gelir gelmez, kendisine kalıtım yoluyla kurucu atalarından geçmiş İslam düşmanlığı gereği, davar boğazlar gibi mescid kapatmaya başlar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir