Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Bin yıllık devlet sayende oldu Kataristan

Example HTML page

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın Sakarya’daki Tank Palet Fabrikası’nda yaptığı açıklamalara yanıt vererek, “Bin yıllık devlet sayende oldu Kataristan, sen de onun başkanı!” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’daki Tank Palet Fabrikası’nda yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Erdoğan, tek bir kuruş almadan peşkeş çektiğin Tank Palet Fabrikasında algı toparlamaya girişmişsin. Gün gelecek senin o Katarlı ortakların, çevirdiğiniz tüm işleri kendileri anlatacaklar, bunu biliyorsun değil mi?” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Bin yıllık devlet sayende oldu Kataristan, sen de onun başkanı!” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nu hedef almış ve “Her kim bu fabrikanın yabancılara satıldığını iddia ediyorsa bilin ki yalan söylüyor. Bay Kemal işi gücü akşam yalan sabah yalan” demişti.

Erdoğan, “Daha yeni Katar’ın çocuklarını gençlerini tıp fakültesine sınavsız alıyormuşuz. Yok böyle bir şey. Bunu ispat et, hangi Katarlı öğrenciyi üniversitelere sınavsız aldık ispat et desek. Hukukta bir kaide var. Sen bizim gençlerimize saygısızlık yapıyorsun. Bir gün önce bunu açıklıyorsun, bir gün sonra sınav var” ifadelerini kullanmıştı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir