Kılıçdaroğlu, Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz… Muharrem İnce Erdoğan gitmeli

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi ziyaret etti. Saat 17.00’de başlayan ziyaret basına kapalı yapılıyor.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı aday Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Memleket Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

İnce, Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezinin önünde karşıladı. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından iki liderin açıklama yapması bekleniyor…

KILIÇDAROĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Görüşme sonrası CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızla birlik yaşanan sorunlarla ilgili hazırladığımız kanun teklifiyle ilgili bilgi de verdik. Biz Halil İbrahim sofrasını da büyütmek istiyoruz. Yaşanan sorunları istişare ettik” dedi.

”İNCE’DEN AÇIKLAMA”

Muharrem İnce de görüşme sonrası şu ifadeleri kullandı;

*Değerli arkadaşlar, bizler Memleket Partisi olarak ittifaklar olarak ilke etrafında olmalıdır. Biz bir Atatürk’ü tartıştırmayız, iki teröre karşı mesafeliyiz.

*Biz kadın hakları konusunda kararlıyız. Biz Türkiye’de yine mültecilerin gönderilmesi üzerine çok kararlıyız.

*Bizim ilkelerimiz bunlar, duruşumuz bunlar. İlkeler etrafında memleketi ayağa kaldırabiliriz. Yine inandığımız bir şey var Erdoğan gitmelidir.

*Ortak aklı temsil etmemektedir, kibirlidir. Akla inanmamaktadır, hukuka inanmamaktadır. Bu konuda her tür görüşümüzü açık ve net biçimde ifade ediyoruz. Sayın Genel Başkanı’na ve arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK Mİ?

Adaylıktan çekilecek misiniz sorusuna İnce, “Hayır öyle bir şey demedim. Biz Köroğlu gibi döne döne vuruşmaya devam edeceğiz” dedi.

”HOŞ GELDİNİZ GÜLE GÜLE”

Ortak basın açıklamasının ardından İnce’nin Kılıçdaroğlu ile tokalaşması sırasında “Hoş geldiniz, güle güle” demesi dikkat çekti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir