Kemerburgaz Kent Ormanı – İstanbul Eyüp

Example HTML page

Kemerburgaz kent ormanı İstanbul ili Eyüp ilçesi Kemerburgaz semtinde bulunan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne ait doğa, kültür, eğlence, gezi ve mesire alanıdır.

Toplam 5.500.000 metrekarelik alana sahip Ormanlık alanda kurulan Kemerburgaz Kent Ormanı; spor alanları, kafe ve restoranları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları ziyaretcilere yönelik etkinlik ve festival alanları ile 365 gün ailece vakit geçirilebilir. Doğa, Kültür, sanat, spor ve eğlence olanakları ile gün boyu doya doya vakit geçirilebilecek harika bir buluşma alanıdır. 2019 yılında işletmeye açılan alan İstanbul için önemli tatil alanlarından biri haline gelmiştir.

Kemerburgaz Kent Ormanı Giriş Ücreti

Kemerburgaz Kent Ormanı giriş ücretleri İstanbul şartlarında en makul alanlardan biridir. Alınan ücret; otomobil 40 TL, motosiklet 20 TL, kamyon kamyonet 115 TL, minibüs 205 TL, otobüs 305 TL olarak 2023 için geçerlidir. Ayrıca Mobil ve kioskop ödemelerinde %20 indirim ve aylık abonelikte %70 indirim fırsatından faydalanabilirsiniz.

Spor alanları

Kent ormanında bulunan spor alanlarının bazıları ücretli, bazıları ise ücretsizdir.

Spor alanlarında bulunan markalar ve firmalar işe şunlardır.

4 tenis kortu ile Power Teniz Akademi, Performans geliştirme X Training Factory, Functional – Boxing – Yoga için Woodbox, Motorsiklet için SS100 Akademi Endura Motokros, koşu, çadır kampı, tenis, kaykay, kano-kürek, trekking ve dağ bisikleti için SPX Park, AÇIKHAVA FİTNESS ALANI, 5.300 m uzun bisiklet parkuru, 3.500 m Kısa Bisiklet parkuru, 10.000 m Uzun yürüyüş parkuru, 5.000 Kısa Yürüyüş Parkuru, 3.400 m göl yürüyüş parkuru sizleri bekiyor.

Kültür ve Sanat

YBY- Yeni bir yaşam alanı festival ve konser etkinlikleri düzenlenir.

Üçüncü Mekan :

Kemerburgaz Kent Ormanı 3. kapıda bulunan Üçüncü Mekan, alanında yiyecek, içecek, marketler bulunur. Ayrıca konser, söyleşi, gösteri etkinlikleri de yapılır.

Sahne Etkinlikleri (İBB SAHNE)

Birinci kapı bölgesinde yer alan sahne; konser ve tiyatro gibi çeşitli sanat etkinlikler yapılır..

Mağlova Su Kemeri:

Mağlova Su Kemeri, Mimar Sinan tarafından 1554-1562 yılları arasında İstanbul’da Alibey Deresi üzerinde yapılmış olan su kemeridir..

Avar Film Sanat Akademi

Acar Film Sanat Akademisi uzman ve ünlü eğitmenler eşliğinde ebeveynli duyusal oyun atölyeleri, diksiyon-hitabet, oyunculuk, tiyatro, drama, resim, müzik enstrüman, salsa, zumba dersleri verilen alandır.toranlar

Kafe ve Restoranlar

Kent ormanında alternatif kafe ve restoranlar ile keyfinizce ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Başta İBB işletmeleri olmak üzere bir çok işletme hizmet vermektedir.

Beltur, Beltur Burger, Beltur Karavanı, Üçüncü Mekan, Yeşil Vadi Cafe, Godd Modd Coffee, Uiciyt, Happy Nest Cafe, Big Bite Burger, Simğle Scoop Dobdurma Cafe, Toasted, Cafe Zeytin, Gölbaşı Cafe

Eğlence Çocuk Alanları : Tatil ve eğlencen odağında hep çocuklar bulunur. Kent orman bu alanda da sizlere birbirinden beğenilen alanlar sunmaktadır.

İp Parkuru, Zipline, İnsan Sapanı, Roller Coaster Zipline, Tırmanma Duvarı ile Macera parkı, 40 attan oluşan atlıkarınca, gezi için Bisiklet kiralama, kaykay için Pus pisti, tekerlekli paten pisti, çocuk parkı ile çocuklar dünyasına uygun hizmetler sizleri bekliyor.

Kent Ormanı Etkinlikleri : Bilim akademisi, Çikolata atölyesi, geleceğimiz çocuk, İETT otobüs sergisi, Kahve Atölyesi, Sinebüs, Vodafone ilçe koşusu temaları ile düzenlenen etkinlikler ile gün boyu eğlence devam eder.

Konser ve Etkinlikler : Birbirinden ünlü sanatçı ile kültür şöleni devam ediyor. Günümüze kadar düzenlenen konserlerden bazıları şunlardır. Karsu konseri, Volkan Konak konseri, Yıldız Tülbe konseri, Sevtap Erener Konseri, Dilek Sert ile Jazz, Zeynep Bastık konsseri, Gülşen konseri gibi daha sayamadığımız sinema, konser, dinleti etkinlikleri düzenlenmektedir.

Kent ormanına ulaşım için İETT’nin 48G Göktürk – Mescid-i Selam ve 48U Kemerburgaz – Bahçeşehir Üniversitesi Kemerburgaz Kampüsü hatlarını kullanarak Kemerburgaz Kent Ormanı’na ulaşabilirsiniz.

Daha fazla detaylı bilgi alıp gününüzü planlamak için Kemerburkaz Kent Ormanı resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sizlere iyi eğlenceler diliyoruz.

birbiral.com mobil servisi telefon haberlerini sundu.

Nihat Vural

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir