Kavuncu'dan eğitime destek

kavuncu

kavuncu2

Eyüp Belediyesi, beş yıl önce başlattığı lise son sınıf öğrencilerine eğitime destek payı dağıtımını dün başlattı. Öğrencilere, 2014 yılı içinde ilk taksidi Şubat’ta diğeri ise Mayıs ayında olmak üzere “500 tl.’lik eğitim harçlığı” dağıtılacak. Öğrencilerin eğitime destek payı dağıtımı bugün Otakçılar İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ve Eyüp Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü’nün katıldığı dağıtım töreninde Başkan İsmail Kavuncu’ya bir teşekkür plaketi verildi.

Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlere her zaman destek olduklarını belirten Başkan İsmail Kavuncu törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Çocuklarımızın eğitimlerinde yerel yönetimlerimizin desteği çok önemli. Sizlerle bundan sonra belki görüşemeyeceğiz ancak sizlerin başarılarınızı, çalışmalarınızı dışarıdan takip edeceğim. İnşallah yeni belediye başkanımız da bu güzel hizmetleri devam ettirecektir . İl Genel Meclisi üyemiz, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayımız Remzi Aydın, Eyüp’te eğitimle ilgili birçok sorunumuzun çözülmesinde büyük katkılarda bulunmuştur. Bu güzel hizmetlerin devamı dileğiyle hepinize sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir