Esentepe'ye kütüphane

Example HTML page

remzi aydın

Eyüp Belediyesi, Esentepe İlköğretim Okulu’na yaptırdığı kütüphanenin açılışını bugün gerçekleştirdi. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı, İl Genel Meclisi Üyesi Remzi Aydın, Eyüp Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü’nün katıldığı açılışa öğrenciler ve velileri büyük ilgi gösterdi.

kavuncu....

Başkan İsmail Kavuncu açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hayatta en değerli varlıklarımız çocuklarımız. Onlar için her şeyi yaparız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren beş yıldır eğitime destek veriyoruz. Okullarımızın bakım onarımı, yeni okul yapılması, ana sınıfları, okullara temizlik elemanı desteği, spor salonları, kırtasiye desteği ve şimdi de okullarımızı kütüphanelerle donatıyoruz. Kütüphaneler, kitaplar bizi aydınlatan, bize yeni dünyalar sunan değerli hazinemiz. Önümüzdeki günlerde yeni okullarımızda kütüphane açılışlarımızı gerçekleştireceğiz. Esentepe İlköğretim Okulumuza kütüphanemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan İsmail Kavuncu, İl Genel Meclisi üyesi, aynı zamanda Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın’a da hem belediyedeki danışmanlığı hem de İl Özel İdaresi’ndeki görevi ve İl Genel Meclis Üyesi olarak eğitim konusunda yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti .

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir