KARTALLI ENGELLİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Example HTML page

Kartal Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Kartal Belediyesi’nde çalışan engelli personel ve Kartal’daki engelliler ve aileleriyle, Yakacık Aydos Tarihi Çınaraltı Restoran’da bir kahvaltı düzenledi.

ENGELLİLER KAHVALTI (4)

Kahvaltı davetine CHP Parti Meclisi üyesi ve 24. dönem CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Dr. Turgut Mermertaş, Ali Apaydın, Belediye Meclis üyesi Mustafa Yüksel, Kartal Belediye Başkan Danışmanları Vasfiye Yılmaz, Haydar Oğuz, birim müdürleri, Kartal Belediyesi iştirak şirketleri yöneticileri, Kartal Belediyesi’nde çalışan engelli personel, Kartal’daki engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği kahvaltıda konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, ” Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde birçok projeyi hayata geçirdik, hizmete açtık. Dünya Engelliler Haftası’nın, tüm dünyada engellerin ortadan kaldırılmasına vesile olmasını diliyorum. Bugün kendini sağlam olarak gören herkes yarın birer engelli adayı olabilir. Bedenen oluşan sorunlar, onların ayrıcalıklı olarak yaşamasına değil hep birlikte el ele ve sorunsuz yaşamasına vesile olmalıdır. ‘Kartal’a Engel Yok’,’Engelsiz Bilgi Evi’, ‘Engelsiz Üretim Atölyesi’, ‘Engellilere Evde Kişisel Hizmet’, ‘Engelli Öğrencilere Kırtasiye Yardımı’, ‘Engellilere İşaret Dili ile Sesleniyoruz’, ‘Engelli Çocukların Sosyal ve Sanatsal Gelişimi’ , ‘Engelsiz Kartal İçin Evinizdeyiz’, ‘Engelliler Kültürel ve Sanatsal Hayata Katılıyor’ ve ‘Engelliler için İstihdam’ adı altında birçok projeyi Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde hayata geçirdik. Sosyal demokrat belediye anlayışıyla sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Sizleri çok seviyoruz” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir