İYİ Parti’de kritik toplantı sona erdi: Akşener’in açıklaması bekleniyor

Example HTML page

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu toplantının ardından partisinin genel idare kurulunu topladı. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın 6 Mart Pazartesi günü yapılacak toplantısı öncesi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi.

Akşener, partinin ek binasındaki toplantıda, Saadet Partisi ev sahipliğinde ittifakın cumhurbaşkanı adayının görüşüldüğü dünkü toplantısıyla ilgili GİK üyelerini bilgilendirecek ve değerlendirmelerini alacak.

Saat 13.30’da başlayan toplantının ardından Akşener’in parti genel merkezinde açıklama yapması bekleniyor.

Bu arada Akşener ek binaya gelişinde Başkanlık Divanı üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı.

MİLLET İTTİFAKI TOPLANTISINDAN UZLAŞI MESAJI ÇIKMIŞTI

Millet İttifakı çatısı altında bir araya gelen liderler, seçim gündemiyle dün ( 2 Mart) Saadet Partisi’nde toplanmıştı. Toplantıda, ortak cumhurbaşkanı adaylığında ‘uzlaşıya varıldığı’ duyurulmuştu.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, “Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz” ifadelerine yer verilmişti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir