İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım ve Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak, Yerel Basın ile İftarda buluştu

Example HTML page

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak’ın Mübarek Ramazan ayının son günü olan Arife günü Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nda düzenlemiş olduğu iftar programında yerel basın ile mensuplarıyla buluştu.

İftar programına İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldım da katıldı.

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Yerel Baısn İle İftar buluşmasına; Yerel Basın mensuplarından Haber Etkin Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve İmtiyaz sahibi Ramazan Yiğit, Eyüp Haber Gazetesi Genel Yayın Müdürü ve İmtiyaz sahibi Cengiz Oylum, Medya Haliç Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kemal Aydın ve Genel Yayın Müdürü Hakan Hapçıoğlu, Flaş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel yayın Müdürü Alaattin Aslan, Eyüpsultan Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Müdürü Saban Yaşar katıldı.

İftar Programda Başkan Coşkun Yıldırım ve Hatice Gürbulak kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Yıldırım konuşmasında uzun bir süredir bir arada ülkemizin selameti için bir araya gelerek çözüm üreten Millet İttifakının değerli liderleri öncülüğünde Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak seçilip Çankaya Köşküne çıkmasını ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’ Başbakan yapmak için biz iyiler tüm gücümüzle çalışarak seçilmelerini sağlayacağımıza tüm kalbi duygularımızla inanıyoruz ifadesinde bulundu.

Basın mensuplarının sandık güvenliği konusundaki sorusunu da yanıtlayan Başkan Coşkun yıldırım tüm vatandaşlarımız rahatlıkla sandığa gidip oylarını kullansınlar Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet ittifakına, İyi Partiye mühürlerini bassınlar. Sandık güvenliği konusunda Millet ittifakı bileşenleri olarak çok ciddi çalışmalar yaptık hiç endişe duymasınlar dedi.

‘’BAŞKAN YILDIRIM VATANDAŞLARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI’’

Başkan Coşkun Yıldırım vatandaşların bayramını kutladığı mesajında şu ifadelere değindi; Ramazan Bayramı’mız mübarek olsun.

Allah, memleketimizi ve milletimizi huzura kavuştursun.

Nicelerine erişmek dileğiyle, iyi bayramlar dedi.

Başkan Hatice Gürbulak’ta konuşmasında; Eyüpsultan ilçemizin değerli basın mensupları bizleri kırmayarak davetimize katıldığınız için  hepinize çok teşekkür ederim. Bu gün seçim çalışmaları içinilçemizde bulunan saygıdeğer İl Başkanımız Coşkun Yıldırım Bakanımızın da aramızda bulunmasından onur duydum. Başkanımızın direktifleri ile göstermiş olduğu hedefte yılmadan yorulmadan çalışıyoruz. Tüm söylediklerine imza atarım. Allah’ın izniyle  Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan olarak seçilmesini sağlayacağız dedi.

‘’BAŞKAN GÜRBULAK RAMAZAN BAYRAMI MESAJI’’

Başkan Gürbulak vatandaşların Ramazan Bayramını kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; Halkımızın Sağlık, huzur ve bereket içerisinde bir bayram geçirmesi dileğiyle Mübarek Ramazan Bayramlarını kutlarım. Ramazan Bayramımız Kutlu olsun dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir