İYİ PARTİ GRUBU İBB MECLİSİNİ TERK EDEREK AKP’Lİ TEVFİK GÖKSU’YA TEPKİ GÖSTERDİ

Example HTML page

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda İYİ Parti Meclis Grubu, AK Parti Meclis Başkanı Tevfik Göksu’nun, ‘Meclisteki Grup Başkanvekilleri toplantısında İYİ Parti Grup başkan vekilini aramızda görmek istemiyorum’ sözlerine tepki gösteren İYİ Parti Grubu meclise katılmayacaklarını söylediler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda gündem dışı söz alan İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, ‘Ekim ayı meclisinin birinci oturumunda gündem ile ilgili söz aldığım sırada konuşmamın bir bölümünü kişisel olarak algılayan ve kendine söylenmiş kabul eden AK Parti Grup başkanvekili Tevfik Göksu, geçen akşam CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ile bir görüşme gerçekleştirmiştir. Bu görüşmede Başkanvekilleri toplantısında beni bir daha görmek istemediğini söyleyerek bugün ki başkanvekilleri toplantısına çağrılmamı kabul etmemiş bunun üzerine bugün ki toplantımız gerçekleşmemiştir. AK Parti Grup Başkanvekili Göksu’nun bu tavrını protesto ediyor ve meclis toplantısı terk ediyoruz’ dedi.

‘Narsizim ve mitomani kelimelerini şahsi kullanmadım’ Narsizm ve mitomani sözcüklerini AK Parti Grup BaşkanvekilikTevfik Göksu’nun şahsına yönelik kullanmadığını belirten Özkan, ‘Genel yaklaşımlar üzerine yaptığım bu konuşmam kişiye yönelik algılanmıştır. Konuşmam şahsileştirilecek bir konuşma değildi’ dedi.  Konuşmanın ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve beraberindeki İYİ Parti İBB Meclis Üyeleri bunun üzerine meclisi terk ederek, toplantıya katılmadıları.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir