İYİ PARTİ Eyüpsultan ilçesi 1’inci Olağanüstü Kongresine sayılı günler kala demokrasi rüzgarı esiyor…

İYİ PARTİ Eyüpsultan ilçesi 1’inci Olağanüstü Kongresine sayılı günler kala demokrasi rüzgarı esiyor…

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 1’inci olağanüstü kongresi 22 Eylül Pazar günü saat 10.00 da Eyüpsultan Belediyesi Kültür merkezinde toplanıyor.

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 1’inci olağanüstü kongresinde İlçe Başkanı Yaşar Er yeniden adaylığını sürdürürken Tuncay Çöpoğlu’da sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasıyla yarışta ben de varım diyerek çalışmalarını sürdürüyor.

İYİ Parti Eyüpsultan ilçe Başkanlığı 1’inci olağanüstü kongre çalışmalarını sürdürürken 31 Mart yerel seçimlerinden kısa bir süre önce göreve gelen ve başarılı bir çalışma yürüterek Millet İttifakı içinde ki diyalogları ile dikkatleri üzerine çeken İyi Parti İlçe Başkanı Yaşar Er yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

Haber Etkin Gazetesi olarak ; İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er ile ilçe merkezinde bir araya gelerek 1’inci olağanüstü kongre çalışmaları hakkında konuştuk.

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Yaşar Er ile yapmış olduğumuz söyleşide Yaşar Er şu ifadelere yer verdi;

Haber Etkin- Sayın Başkan göreve geldiğiniz günden bu güne kadar yapmış olduğunu çalışmalar hakkında kısaca neler söylemek istersiniz?

Yaşar Er – Öncelikle Ramazan bey sahsınız ve Haber Etkin Gazetesi olarak partimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı Eyüpsultan İlçe teşkilatımız adına çok teşekkür ederim hoş geldiniz onur verdiniz.

Eyüpsultan ilçemiz yerelinde kamuoyunu iyi takip eden basınımızın güzide temsilcisisiniz bunun bilincindeyim sizleri yakından takip ediyorum basın ilkelerine uygun adaletli bir yayın anlayışına sahipsiniz bunun için de ayıca Haber Etkin ailesine sahsınız huzurunda tekrar teşekkür ediyorum.

Sizlerinde izlediği ve takip ettiği gibi 31 Mart seçimleri sürecinde İlçe Başkanlığı görevini ve sorumluluğunu yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız ile birlikte üstlendik. Bu görevi üstlenirken önümüz de zor meşakatli bir yol olduğunu biliyorduk, bu bilinçle de çalışmalarımıza bu doğrultuda yaptık .

Önceliğimiz Genel Başkanımız Meral Akşener’in çizmiş olduğu rotada Millet İttifakının Eyüpsultan yerelin de ve İstanbul özelinde başarılı bir sonuca ulaşması için elimizden gelen var gücümüzle çalıştık katkı sunduk. Her ne kadar Eyüpsultan ilçemizde Millet İttifakının Adayı Emel Bilenoğlu ile 31 Mart seçimlerini az bir farkla kaybetmiş olsak da, İstanbul yerel seçimlerinde 23 Haziran da Millet İttifakının İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’na kazandırmakta önemli görevler yaptık. Millet İttifakının başarısı için uyum için de CHP’si ile birlikte başarıya imza attık.

Bütün bu çalışmaları yaparken aynı zaman da yeni kurulan Partimiz İYİ Parti’nin Eyüpsultan İçesin de örgütlenme çalışmasını da birlikte yürüttük.

Göreve geldiğimiz günden itibaren bu güne kadar ki süreçte çeşitli zorluklara karşın örgütlenme çalışmalarımızla birlikte demokratik bir ortamda herkesi kucaklayan mahalle delege seçimlerini gerçekleştirerek partimizi 1’inci olağanüstü kongremize hazırladık ve 22 Eylül 2019 Pazar günü saat 10.00 da Eyüpsultan Belediyesi Kültür merkezinde kongremizi de yaparak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Yapacağımız 1’inci olağanüstü kongrede yeniden İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına Aday adayıyım, hedefimiz Partimiz İYİ Partiyi iktidara taşımak ve Genel Başkanımız Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapmaktır. Bu bağlamda arkadaşlarımızla birlik ve bütünlük içinde mücadelemize devam ediyoruz dedi.  

 Sayın Başkan bilindiği üzerine sizin dışınızda Tuncay Çöpoğlu’da İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından açıklayarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ramazan bey Partimiz İyi Parti demokratik siyaset anlayışı ile kuruldu bu bir bayrak yarışıdır. Partimizi iktidara taşıyacak anlayış içinde mücadele eden her arkadaşımız bizim kardeşimizdir yol arkadaşımızdır. Bu olağan ve demokratik bir yarıştır meseleyi bu anlayışla ele alıyoruz Tuncay Çöpoğlu arkadaşımızda partimizin saygın bir üyesi ve yöneticisidir birlikte mücadele ediyoruz hepimizin gayreti partimizi iktidara taşımak ve Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak onun içinde girmiş olduğu bu demokratik bayrak yarışın da Tuncay Çöpoğlu arkadaşıma başarılar diliyorum, bu aynı zaman da partimizin demokrasi yolunda önemli bir aşama kaydettiğinin de bir göstergesidir bu bize keyif ve heyecan katıyor rekabetin olduğu yerde mutlaka başarı gelir dedi.  

Sayın Başkan bu yoğun çalışma ortamın da bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz, son olarak gazetemiz Haber Etkin aracılığıyla kamuoyuna neler söylemek istersiniz?

Şunu söylemek isterim ki yapacağımız 1’inci olağanüstü kongresi ile daha da güçlenerek mücadelemize devam edeceğiz. Vatandaşlarımız, üyelerimiz ve seçmenimiz içini ferah tutsun vermiş olduğumuz mücadele neticesinde Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğün de Partimiz İktidar olacak, Genel Başkanımız Meral Akşener de Cumhurbaşkanı yapacağız, Türkiye’nin birikmiş sorunlarını çözeceğiz ve ülkemiz rahat bir nefes alacak ,Türkiye Çok İyi Olacak diyerek Yaşar Er sözlerini noktaladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir