İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı ; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97’ci yılında Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi

Example HTML page

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı ; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97’ci yılında Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi

Haber Etkin / Haber Merkezi

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Eyüpsultan Meydanın da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97 yılı dolayısıyla Kızılay Eyüpsultan Şubesi ile birlikte iyilik kanımız da var kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kan bağışı kampanyasına İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kağuncu’da Eyüpsultan Göktürk Mahallesin de oturması dolayısıyla etkinliğe katılarak İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığının çalışmalarına destek verdi.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu, İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbarhim Yıldırım ve partililer karşıladı.

Buğra Kavuncu Kızılay kan bağış çadırını gezerek kampanyaya katılan partisinin üyeleriyle sohbet etti.

Kızılay sağlık personelinden COVİD-19 nedeniyle kan bağışı çalışmalarının nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi aldı.

Bir süre çadırın yan tarafında İyi Parti Üye katılım aracına giderek İlçe Başkanı Hulusi Sıvacı’yla sohbet edip bilgi aldı.

Bir süre Partililer ve vatandaşlarla sohbet eden Kavuncu Eyüpsultan Meydanın da bulunan esnafları ziyaret ederek Türk ve Azerbaycan bayrakları verip Azerbaycan’a destek vermeleri çağrısın da bulundu.

Esnaf Ziyaretini arasın da Eyüpsultan Camiye giderek Beraberindekiler ile birlikte dua etti.

Dua ettikten sonra esnaf ziyaretine devam eden Kavuncu gezi esnasında karşılaştığı Ağır Miras Kitabının yazarı Saliha Buzok’la sohbet etti.

Ağır Miras Kitabının Yazarı Saliha Buzok Kitabını İmzalayarak Buğra Kavuncu’ya armağan etti.

Buğra Kavuncu Ağır Miras Yazarı Saliha Buzok’un kitabından Eyüpsultan meydanında ayrıca satış yapan arkadaşından ücretini ödeyerek satın aldı.

Eyüpsultan Meydanın da bulunan İBB ofisini de ziyaret ederek Çalışanların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladı ve Halktan gelen sorunlar hakkın da bilgi alışverişin de bulundu.

Esnaf gezisini sonlandıran Buğra Kavuncu bir başka çalışmaya katılmak üzere partililerine, İlçe Başkanı Hulusi Sıvacı’ya ve Kızılay Başkanı Hakan Nergis’e  Kızılay sağlık görevlilerine başarılar dileyerek alandan ayrıldı .

Kan Bağışı Kampanyası gün boyu  devam etti.

İlçe Kongresin de Mehmet Hulusi Sıvacı ile yarışan İlker Faki de alana gelerek kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir