İYİ PARTİ EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İBRAHİM YILDIRIM BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Example HTML page

İYİ PARTİ EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İBRAHİM YILDIRIM BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

31 Mart Yerel seçimlerin de Millet İttifakı listesinden Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi seçilen İbrahim YILDIRIM ; Toplumun çeşitli kesimleri ile kahvaltıda buluşarak Eyüpsultan İlçesinin sorunlarına dair çözüm üretmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda STK’lar ve Mahalle Muhtarları ile buluşan İbrahim Yıldırım Bu hafta Eyüpsultan Yerel Basını ile Kendi işletmesi olan Bosna Pita Börek salonunda bir araya gelerek Eyüpsultan ilçesinin sorunları ve geleceğine dair fikir alışverişinde bulundu.

İBRAHİM YILDIRIM‘ın düzenlediği kahvaltıya Haber Etkin Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ramazan Yiğit,İstanbul Gazetem Gazetesinden Süleyman Sarıkaya,Medya Haliç Gazetesinden Genel Yayın Müdürü Hakan Hapçıoğlu katıldı.

Haber Etkin Gazetesi olarak;Bu nazik davetinden ve misafir perverliğinden dolayı İbrahim Yıldırım‘a teşekkür ederiz.

Yapmış olduğu kısa konuşmada İbrahim Yıldırım amacımız Eyüpsultan ilçemizde yaşayan komşularımızla dostluk ve kardeşliği geliştirerek birlikte daha güzel bir Eyüpsultan’da yaşamaktır dedi.

Siyasi düşüncesi ne olur ise olsun nefes alıp verdiğimiz bu güzel kentimiz Eyüpsultan İlçemizin sorunlarını çözerek gelecek nesile daha güzel bir Eyüpsultan kenti bırakmak en büyük arzumuzdur. Bu bilinç ve düşünceyle hareket etmeye devam edeceğiz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir