İYİ PARTİ EYÜP ilçe Başkanlığı İftar Porğramında Eyüplüler ile buluştu…

Example HTML page

İYİ PARTİ EYÜP ilçe Başkanlığı İftar Porğramında Eyüplüler ile buluştu…

İyi Parti Eyüp İlçe Başkanlığı 08.06.2018 cuma günü, mübarek Ramazan ayı dolaysıyla düzenlemiş olduğu iftar programında sivil toplum kuruluşları ve ilçe örgütü ile bir araya geldi.

İftar programına 2 bölge Milletvekili adayları; Özcan Pehlivan, Ümit Özdağ, Mehmet Aslan, Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine sayar ve yönetim kurulu arkadaşları, Emekliler Derneği Başkanı Osman Cumhur Alkan ve yönetim kurulu arkadaşlarının da araların da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

İftar programına katılan Özcan Pehlivan programının yoğunluğu nedeni söz alarak erken ayrıldı.

Özcan Pehlivan Konuşmasın da ;

Merhaba sevgili komşularım hoş geldiniz öncelikle programının yoğunluğu nedeni ile aranızdan erken ayrılacağım aranızdan biri olan kardeşinizi bundan dolayı hoş karşılayacağınızı umarak hepinizin affına sığınıyorum iyi ki varsınız hoş geldiniz dedi.

Özcan Pehlivan sözlerinin devamında ;

Allahın izni ile hep beraber Genel Başkanımız cesur yürekli Meral Akşener’i hep birlikte Cumhur Başkanı yapacağız 16 yıllık saltanata ve tek adam yönetimine son vererek parlementer demokrasimize geri döneceğiz ve hukukun üstünlüğünü sağlayarak ülkemizi özgürlükler ülkesi olarak tekrar tesis edeceğiz dedi.

Sevgili Eyüplü komşularım kitle örgütlerinin değerli temsilcileri hepimiz biliyoruz ki parlementoda bir Eyüplü var ise Eyüplülere kapılar çok daha rahat açılıyor. Geçmişte de böyle oldu hepimiz hatırlıyoruz değil mi değerli Eşref derinçay’ı Sabri Özer’i Vahit Çalın’ı, Osman Kaya bu güzel insanlar varken kapılar bizlere hep açık olurdu. Bende sizin içiniz den biri olarak seçilmem halin de 24 saat hizmetiniz de olacağım desteğinizi istiyorum.
Programım yoğunluğu nedeni ile aranızdan ayrılıyorum hepinize afiyet olsun hayırlı akşamlar dedi.

Programa katılan Ümit Özdağ da bir konuşma yaptı.

Ümit Özdağ konuşmasın da şu ifadelere yer verdi ;

Sevgili Eyüplü dostlar 16 yıldır ülkemizi kötü yöneten AKP iktidarına ve tek adam rejimine Allahın izni ile 24 haziran da Meral Akşener’i Cumhur başkanı yaparak son vereceğiz. Hukuk tanımayan adaletsiz, sürekli birileri tarafından kandırılan yönetim anlayışından ülkemizi kurtaracağız ve düzlüğe çıkacağız dedi.

Allahın izni ile milletimizin de desteği ile 24 haziran da Sarayı bilimin merkezi yapacağız ülkemizi de Çankayadan yöneteceğiz. Ülkemizin kurucu önderi Atatürk’ün yönettiği yerden Ülkemizi yönetmek bizim için en büyük onurdur dedi.
Cumhuriyet Tarihinin en büyük borçlanmasını yaptı Erdoğan

Erdoğan’a saraylar yetmiyor. Yazlık, kışlık saraylar yaptırıyor. Yapımı devam eden 300 odalı sarayı 24 Hazirandan sonra su Ürünleri fakültesi yapacağız dedi.
Deprem toplanma alanlarını bile imara açarak avemeler ile dolduran rant ekonomisi ile ülkemizi batma noktasına getiren anlayışla değil, üretim ekonomisi ile ülkemizi bulunduğu dar boğazdan kurtaracağız saygınlık kazandıracağız dedi.


”Türkiye İyi Olacak”

Türkiye kalkınmasını ilerletirken, demokrasisini ihmal edemez.

OHAL ve KHK son bulacak.

İstanbul’u yüksek teknoloji merkezi yapacağız.

Mehmet şimşek ayrı ayrı iki tiwit attı biri İngilizce diğeri Türkçe iki tiwit’den de anlaşılan şu ki Şimşek yabancı sermayeyi koruyor. Türk halkının çıkarlarını değil. Yalan söylüyor. Bunların hiç bir sözüne inanmayın itibar etmeyin dedi.

Anlamadığım bir şey var Erdoğan, Akşener, İnce, Karamollaoğlu, Perincek Cumhurbaşkanı olmak için dolaşıyor, mitingler toplantılar yapıyor konuşuyor. Peki bu binali niye dolaşıyor anlayan var mı?

Sevgili Eyüplü dostlarım ;

Sandıkları sıkı tuttuk YSK’yı çaldılar. Şimdi YSK’yı da tuttuk 1 oy bile çalamayacaklar. Böyle bir şey yapmaya kalkarlar ise bilsinler ki bütün Türkiye inecek YSK’nın önüne dedi.

Bu büyük koşumuz hızlı bir şekil de 24 hazirana kadar devam edecek.

Biz her yer de olacağız doğruları anlatacağız TV’ler onların olsun, zafer bizim olacak diye sözlerini noktaladı.

Program sonrası İyi Parti Eyüp İlçe Başkanı Olcay Uçar da Selamlama konuşması yaptı.

Olcay Uçar Konuşmasın da ;

Sevgili Eyüplü dostlar sivil toplum kuruluşlarımızın ve basınımızın değerli temsilcileri düzenlemiş olduğumuz iftar programına hepiniz hoş geldiniz onur verdiniz hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum dedi.

”Cesurlar ve İyiler Kazanacak”

Allahın izni ile milletimizin de desteği ile 24 haziran da Genel başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız, partimiz İyi Parti de iktidar olacak buna yürekten inanıyoruz. Eyüp İlçe Örgütü olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık ülkemiz de ki tek adam rejimine son vereceğiz İyi parti iktidarı ülkemize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Toplantı sonrası hep birlikte Eyüp Meydanın da bulunan seçim çalışma çadırına Cumhurbaşkanı Meral Akşener sologanı eşliğin de kalabalık bir şekilde yürüdüler.

Yürüyüşe Vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir