İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü; Yeni adli yılı kutladı

Example HTML page

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Serpil Tütüncü, 2022 -23 Adli Yılı’nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tütüncü mesajında, “Hakimi, avukatı, savcısı ile hukuk dünyamıza, saygın ve seçkin yüksek yargı kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine, üyelerine, adli yılda hukukun egemen olması için çaba harcayacak olanlarla, ülkemizin en ücra yerlerinde bile görev yapan adalet dünyamızın çalışanlarına sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Adaletin toplum hayatının, insan mutluluğu ve huzurunun vazgeçilmez bir koşulu olduğuna dikkat çeken Tütüncü, “Demokrasimize Cumhuriyetimize vatanımıza ve milletimize, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletimizin ulusal ve üniter yapısına zarar getirmeden ve hiçbir kimlik ve etnisite sorununa düşmeden her zaman olduğu gibi eşit ve kardeşçe değerlerimize ve inançlarımıza sahip çıkarak daha aydınlık yarınlara doğru yürümek yüce milletimizin hem sorumluluğu ve hem de hakkıdır.
Hukukun üstünlüğü ilkesiyle görevini yerine getiren hakim, savcı ve avukatlarımız ile tüm adli personelin yeni adli yılını kutluyor ve eşitlikçi, adaletli bir yargı sisteminin hüküm süreceği bir yıl diliyorum.” şeklinde konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir