'İstanbul'u kazanmak için' bir araya geldiler.

‘İstanbul’u kazanmak için’ bir araya geldiler. 

CHP’liler yemekte buluştu

 

CHP YEMEK CHP YEMEKK (2) CHP YEMEKK (3) CHP YEMEKK (4) CHP YEMEKK (5) CHP YEMEKK (6) CHP YEMEKK (7) CHP YEMEKK (12) CHP YEMEKK (13) CHP YEMEKK (14) CHP YEMEKK (16) CHP YEMEKK (17) CHP YEMEKK (18) CHP YEMEKK (27) İLYEMEK (44) İLYEMEK (56)

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “İstanbul’u Birlikte Kazanmak İçin” temalı birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi coşkulu bir katılımla Bakırköy Wow Hotel’de yapıldı.

CHP İl Başkanlığı’nın wow hotelde düzenleği dayanışama yemeğine CHP İstanbul büyükşehir belediye başkan Aday adayı Celal Doğan, CHP Eyüp ilçe başkanı Ahmet Kartalkanat,CHP Eyüp belediye başkan aday adayları, CHP Eyüp belediye meclis üyeleri ve Belediye meclis üyesi aday adayları,CHP’li belediye başkanları katıldı. Barkovizyonla sunumunun ardından CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan salıcı bir konuşma yaptı.
Salıcı konuşmasında, partide eski-yeni üye ayrımı yapmayacaklarını, bugüne kadar ne yapıldıysa partinin üyelerinin büyük katkısıyla yapıldığını belirterek, AKP anlayışının demokrasiyle bağdaşmadığını ve AKP zihniyetinin CHP döneminde gerçekleştirilen kadın hakları, çok partili rejime geçiş gibi reformları yapacak kadar özgürlükçü olmadığını söyledi.

 

Salıcı CHP’nin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını vurguladı.

Korhan Abay’ın sunduğu gecede halkın sanatçıları Tuncel Kurtiz ve Turgut Özakman anıldı. Geceye Demet Sağıroğlu ve Onur Akın’ın konserleri ile Metin Zakoğlu’nun stand-up gösterisi ile devam edildi.

Geceye CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Sezgin Tanrıkulu, Perihan Sarı, Gökhan Günaydın, Nihad Matkap ile CHP Milletvekilleri, CHP PM üyeleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir