İSTANBUL EYÜP GÖKTÜRKTE SİLAHLİ SALDİRİ…

Example HTML page

TALİ MEDYA ERKAN ÇALIK

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Göktürk Merkez Mahallesi 3. Manolya Sokak’taki evinin önünde kızıyla beraber yürüyen Abbas Ata’ya silahlı saldırı düzenlendi.

FB_IMG_1470769262390

Siyah renkli otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açan kişiler için çalışma başlatıldı.A+A-İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Göktürk Merkez Mahallesi 3. Manolya Sokak’taki evinin önünde kızıyla beraber yürüyen Abbas Ata’ya (36), siyah renkli bir otomobilden maskeli kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.Abbas Ata’nın vücuduna 11 mermi isabet ettiAğır yaralanan Ata, ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesine kaldırılırken, saldırganlar araçla olay yerinden uzaklaştı. Ameliyata alınan ve vücuduna 11 mermi isabet ettiği öğrenilen Ata kurtarılamadı.


FB_IMG_1470769276320Kurşunlar eczanenin camına da isabet ettiAta’nın hastaneye kaldırılmasının ardından gelen polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri ise görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak, şahsın yaşadığı binanın güvenlik kamera görüntülerine el koydu. Saldırganların açtığı ateş sonucu sokağın sonundaki bir eczanenin camına da mermi isabet etti. Yapılan incelemede olay yerinde 13 adet kovan ele geçirildi.Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.Olayın görgü tanığı Barış Işık, otomobilde bulunan yüzleri maskeli kişilerin uzun namlulu silahlarla Ata’ya ateş açıp saldırı düzenledikten sonra aynı araçla kaçtıklarını bildirdi.

FB_IMG_1470769286145

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir