İstanbul CHP Beyoğlun da Yasamlarını Yitirenleri Andı

Example HTML page
CHP ve Esnaf Odası, saldırının olduğu yerde yaşamlarını Yitirenleri Andı
 FB_IMG_1458647564130
 BEYOĞLU İstiklal Caddesi’nde Cumartesi günü gerçekleşen terör saldırısı protesto edildi. Sabah saatlerinde İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ile berberindeki oda üyeleri ve ardından aralarında CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol ile CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın bulunduğu CHP’li bir grup, patlamanın yaşandığı alana karanfil bırakarak esnafı dolaştı.

“ESNAFIMIZIN SIKINTILARINI AŞMASI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Olay yerine gelen İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz kısa bir basın açıklaması yaptı. Yılmaz, “Bugün burada İstanbul Esnaf Birliği olarak hem terörü lanetlemek için, hem de günlerdir iş yapamayan esnafımıza moral ve destek için toplandık. Milli duyguları en güçlü kesim esnafımızdır ve teröre karşı dik durmayı bilir.

Esnafımız her zaman devletimizin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, devletin her kademesi esnafa desteğini sürdürmektedir. Bu bakımdan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve bakanlarımıza esnafa desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Evet, terör, ülkemizin her köşesindeki eylemleri ile en fazla esnafımıza zarar vermektedir. Terör, doğuda, batıda ve de İstanbul’da son eylemleriyle esnafımızın işlerini durma noktasına getirmiştir. Esnafımızın sıkıntılarını aşması için her türlü desteği vermeye hazırız. Devletimizden alacağımız desteklerle de bunu organize edeceğiz” diye konuştu.

Açıklamanın ardından İSTEOB’lu grup patlamanın yaşadığı yere karanfil bıraktı ve esnafı ziyaret etti.

“BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ, TERÖRDEN BESLENEN BÜTÜN ANLAYIŞLARI KINIYORUZ”

Ardından aralarında CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol ile CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın bulunduğu CHP’li bir grup de patlamanın yaşadığı alana geldi. Grup ilk olarak karanfil bıraktı. Ardından CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat bir açıklama yaptı. Canpolat açıklamasında, “Buraya karanfili koymamızın nedeni; teröre inat birlikte yaşama mücadelemizi sonuna kadar kullanacağımızı, teröre rağmen bu ülkede barışı, demokrasiyi ısrarlı ve kararlı bir sesle söyleyeceğimizi belirtmek.

Terör nereden gelirse gelsin bütün terör örgütlerini, terörden beslenen bütün anlayışları kınıyoruz” dedi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR

Öte yandan İstiklal Caddesi’nde polisin aldığı yoğun güvenlik önlemleri sürüyor. Polis dedektör köpekleriyle İstiklal Caddesi’nde kontrollerini sürdürüyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir