İnsanlar ekmek ve iş istiyor

Düzenlediği esnaf ziyaretlerine ilişkin konuşan İYİ Parti Lideri Akşener, yurttaşın gündeminin ekonomik sorunlar olduğunu hatırlattı. Ziyaretler esnasında kendilerine “Sözde Cumhurbaşkanı” tartışmasının sorulmadığını vurgulayan Akşener, “İnsanlar ekmek ve iş istiyor” dedi.

İnsanlar ekmek ve iş istiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT TV’de katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Düzenlediği esnaf ziyaretlerine ilişkin konuşan Akşener, yurttaşın gündeminin ekonomik sorunlar olduğunu hatırlattı.

Yurttaşın yapay gündemle ilgilenmediğini belirten Akşener, “Sözde Cumhurbaşkanı’nı soran olmadı, darbeyi soran olmadı.

Bütün ilçelerde EBA ile ilgili kadınlar kulağıma eğilip tablet istediler. Nakit para isteyen yok, gıda, tablet, iş istediler. 3600 ek gösterge, ataması yapılmayan öğretmenler, EYT’liler, işsiz gençler geliyor bize” dedi. “Erdoğan seçimleri kesinlikle kazanamayacak” diyen Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Erdoğan seçilemeyeceğini görüyor, ittifakın oyu yetmiyor. Oğuzhan Asiltürk’ü sayar ve severim. Onu ziyaret etmek konusunda herhangi bir sorun yok gitmelidir zaten Sayın Erdoğan. Üçünün oyunun yetmediğini gördü, seçim için oyunu genişletmeyi düşündüğünü görüyorum. Saadet Partisi’ni almaya çalışıyor.

Deva ile Gelecek Partisi’ni seçime sokmamak oy kaybına sebep olur. Türkiye’de yargı yerle bir edildi. Zorla kimse oturamaz orada. Yoldan çıkana demokrasiye aykırı davranana müsaade etmez bu millet. Korkan korkutmaya çalışır ama onun ölçüsü kaçtığı zaman o korku duvarı bir yıkılır 800 bin farkla Ekrem bey alır. Açlık çeken dahi sabrediyor şu anda” dedi. Akşener, “erken seçim” tartışmalarıyla ilgili ise, “Haziran 2021’de seçim bekliyorum. Kendi öngörüm bu” diye konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir