İlker Kamil Faki ; İyi Parti Eyüpsultan Kongre Delegeleri ile buluştu

9 AĞUSTOS 2020 Pazar günü saat 11.00 da Eyüpsultan Kültür merkezinde başlayacak İYİ PARTİ Eyüpsultan 2. Olağan Kongresine saatler kala Memet Hulusi Sıvacı ile yarışan ”Kongrenin güçlü isimlerinden İlker Kamil Faki” İyi Parti Eyüpsultan Kongre delegeleri ile Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Tesisleri Ensar Konağın da bir araya geldi.

İyi Parti Eyüpsultan İlçesi’nin önde gelen siyasetçileri Ahmet İnce, Olcay Uçar, Mustafa Er’in yanın sıra İyi Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım da aralarında olduğu birçok etkili ismin katıldığı göze çarptı.

Kulisler de yapılan değerlendirmeye bakıldığında ise Mehmet Hulusi Sıvacı ile yarışan” İlker Kamil Faki yarışı önde götürdüğü görülmekte.”

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adayı İlker Kamil Faki toplantıda yapmış olduğu konuşmasında 2. olağan kongrenin kaybedeni kazananı olmayacağını herkesi kucaklayarak tek arzularının İyi Partiyi İktidar, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmaktır dedi.

Bu konuşmanın ardından güçlü gelen alkış da kulisleri destekler nitelikteydi olası bir sürpriz yaşanmaz ise ”Başkan adayı İlker Kamil Faki şimdiden 9 Ağustos 2020 Pazar günü Eyüpsultan Kültür ve Nikah merkezinde yapılacak kongrenin galip’i görünüyor.”

Haber Etkin Gazetesi olarak 9 Ağustos 2020 pazar günü Saat 11 de Başlayacak İyi Parti Kongre Çalışmalarına, İlçe Başkanlığına Aday olan İlker Kamil Faki ve Mehmet Hulusi Sıvacı’ya Başarılar diliyoruz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir