Güvenli Eller Platformu Gönüllüleri, bu gün Eyüp’de ; Güneş olup mutluluğu paylaştılar

Example HTML page

guvenli-eller-platformu-1

İstanbul’un çeşitli ilçelerinden bir araya gelen Güvenli Eller Platformu yapmış oldukları etkinliklerle gönüllerde her gün Denizler gibi çoğalarak yer almaya devam ediyor.

guvenli-eller-platformu-3

 

Güvenli Eller Platformu Sadece İstanbul da değil Türkiye sınırlarının her karış toprağın da nerede bir sorun mağduriyet var ise orada gün geçmeden çözümleri ile birlikte yüreklerde ki karamsarlık bulutlarını dağıtarak sevgi seline dönüştürüyorlar.

guvenli-eller-platformu-2  guvenli-eller-platformu-6

Düzenlemiş oldukları güzel etkinliklerine bir yenisini ekleyerek Bugün Güvenli Eller Platformu olarak İstanbul Eyüp İlçesin de bulunan Ahmet Edip Özel Eğitim Okulunda okuyan 200 öğrencilerimiz ile birlikte yıl sonu eğlencesi düzenledi. Önce öğrenciler ile birlikte şarkılar söyleyip , halka oyunlar, yumurtalı kaşık oyunlar ile halat çekme oyunları oynayan Güvenli Eller Platformu gönüllüleri, ardından avluda 10.Yıl Marşı eşliğinde Türk bayrağı açtı.

guvenli-eller-platformu-8   guvenli-eller-platformu-4

 

Kutlamalarını pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları ile tamamlandı.

guvenli-eller-platformu-9 guvenli-eller-platformu-10

Etkinliğin sonun da Tüm çocuklara yıl sonu hediyesi olalar, çocuklar özel için hazırlanan Nutuk’u hediye etti.
Emeği geçen tüm dostlara gönülden teşekkür ediyorlar, birlikte bu güzel etkinlikleri çoğaltarak daha güzel yarınlar kuracakları söyledi Güvenli Eller Platformu Gönüllüleri.

guvenli-eller-platformu-12 guvenli-eller-platformu-11

 

Birlikteliğin aşamayacağı sorun yok ne güzel bir şey birlikte olmak diyen, Güvenli Eller Platformu Üyelerinin ve Çocukların gözlerin deki ışık ve yüzlerindeki mutluluk tebessüm görülmeye değerdi.

 

guvenli-eller-platformu-10  guvenli-eller-platformu-13

Haber Etkin : Ramazan Yiğit/28.12.2016

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir